"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο εορτασμός της 25 ης Μαρτίου, της μεγάλης διπλής γιορτής του Έθνους μας, αποτελεί μήνυμα ελπίδας για την κοινωνία μας. Μήνυμα ομοψυχίας, ελευθερίας, αφύπνισης, αλλά και ενεργοποίησης της συλλογικής μας συνείδησης, απέναντι σε ότι επιβουλεύεται το μέλλον μας και σε ότι μας κρατά πίσω.


Οι αξίες και τα ιδανικά που οδήγησαν στην Εθνική μας Παλιγγενεσία παραμένουν και σήμερα επίκαιρα, δίνοντάς μας την ώθηση, μέσα από τις τωρινές εμπειρίες, να δημιουργήσουμε νέες ισχυρές αξίες.


Το οφείλουμε στη νέα γενιά, να πάψουμε να την απογοητεύουμε, να οραματιστούμε μέσα από τα δικά της μάτια το μέλλον, όπως αυτή το επιθυμεί, και όχι το αντίθετο.

Μέρα υπερηφάνειας, εθνικής ανάταξης, πίστης, γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Τιμούμε τους προγόνους μας και την ιστορική μνήμη, και στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στην ευθύνη που μας κληροδότησαν.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κύριε Μιχαλάκη, γιορτάζετε την επέτειο της απελευθέρωσης της Ελλάδας από τους Τούρκους, την ίδια στιγμή που εσείς και το κόμμα στο οποίο ανήκετε, έχετε παραδώσει με την πολιτική σας, με την ψήφιση ή στήριξη μνημονίων, στους Γερμανούς, στις ΗΠΑ, σε ξένα κέντρα και εταιρείες, στην Κομισιόν, κλπ ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης