Μήνυμα Γιώργου Καΐκη, υπ. δήμαρχου Τριικαίων με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Reviewed by Momizat on . Εργαζόμενε, εργαζόμενη, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε , αγρότη , νέα και νέε που ζεις στην πόλη και τα χωριά του δήμου Τρικκαίων. Αυτή τη φορά να μην διστάσεις. Μετ Εργαζόμενε, εργαζόμενη, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε , αγρότη , νέα και νέε που ζεις στην πόλη και τα χωριά του δήμου Τρικκαίων. Αυτή τη φορά να μην διστάσεις. Μετ Rating: 0

Μήνυμα Γιώργου Καΐκη, υπ. δήμαρχου Τριικαίων με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης

Μήνυμα Γιώργου Καΐκη, υπ. δήμαρχου Τριικαίων με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης

Εργαζόμενε, εργαζόμενη, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε , αγρότη , νέα και νέε που ζεις στην πόλη και τα χωριά του δήμου Τρικκαίων.

Αυτή τη φορά να μην διστάσεις.

Μετέτρεψε τη δυσαρέσκεια,  την οργή και την αγανάκτηση που νιώθεις μέσα σου  σε ψήφο.  Τιμώρησε τους υπαίτιους για τα προβλήματα που βιώνεις

Κάνε  δυνατή τη δική σου φωνή, τη δική σου δύναμη.

Πιστεύουμε ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να σε κοιτάμε στα μάτια και να  απαιτούμε την ψήφο σου.

Είναι δικαίωμα που αποκτήσαμε με την παρουσία μας δίπλα σου, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Γι’ αυτό αναγνωριζόμαστε ως η πραγματική  λαϊκή αντιπολίτευση στο δήμο.

Δώσε μας τη δύναμη, ώστε να είμαστε η δημοτική πλειοψηφία.

Για να έχει ο λαός τον Τρικάλων ένα μαχητικό όπλο στην επίθεση που θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές από τις κυβερνήσεις & την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Να είναι η δημοτική αρχή ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην ΕΕ και την κυβέρνηση. Να  αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται, να διεκδικήσουμε, να κατακτήσουμε.

Είμαστε  έτοιμοι να απειθαρχήσουμε σε κάθε αντιλαϊκό νόμο, και στην εφαρμογή του Καλλικράτη. Δε μας φοβίζουν εκβιασμοί και απειλές.

Την Κυριακή δώσε απάντηση.

Απέδειξε  ότι ο λαός έχει δύναμη. Ψήφισε Λαϊκή Συσπείρωση

Από το Γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας