Μήνυμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ και από το Γριζάνο Reviewed by Momizat on . Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκε  στο νομό Τρικάλων η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Γαβαλά. Άλλωστε ζει και δραστηριοποιείται στη γειτονική π Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκε  στο νομό Τρικάλων η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Γαβαλά. Άλλωστε ζει και δραστηριοποιείται στη γειτονική π Rating: 0

Μήνυμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ και από το Γριζάνο

Μήνυμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ και από το Γριζάνο

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκε  στο νομό Τρικάλων η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Γαβαλά. Άλλωστε ζει και δραστηριοποιείται στη γειτονική πόλη της Λάρισας και έχει προγραμματίσει αρκετές  επισκέψεις στα Τρίκαλα το προσεχές διάστημα. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο δήμο Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα στο Γριζάνο, όπου τη «συνόδευσε» στην περιοδεία της  ο Αποστόλης Θωμόπουλος , υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας με το συνδυασμό της  Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η υποψήφια του ΚΚΕ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετούς κατοίκους του χωριού, καθώς και ν’ ακούσει  τις απόψεις τους τόσο κατά τη διάρκεια της περιοδείας όσο και στη συγκέντρωση που ακολούθησε.

Χαρακτηριστικά, η Μαρία Γαβαλά ανέφερε στις συζητήσεις της:

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της τριπλής μάχης των Ευρωεκλογών, Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών στις οποίες  πρέπει να στείλετε ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης της σημερινής βαρβαρότητας δυναμώνοντας το ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει.

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές δυναμώνουν τα εκβιαστικά διλήμματα στον λαό και οι ψεύτικες υποσχέσεις για να μην εκφραστεί στις κάλπες η οργή και η αγανάκτηση του λαού.

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συνεχίζοντας τον αντιλαϊκό κατήφορο της, είναι αποφασισμένη να πάρει νέα μέτρα ενάντια στα λαϊκά στρώματα από τις 26 του μήνα με το τέλος των εκλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη κοροϊδεύει  τον λαό και επιδιώκει να κερδίσει τις εκλογές με σύνθημα στις «26 να φύγουν» υποσχόμενος ότι θα άρει τις αρνητικές συνέπειες από τα μνημόνια και τα νέα μέτρα.  Η πρακτική του, το πρόγραμμα του, οι δηλώσεις του Τσίπρα και των στελεχών του όμως άλλα λένε. Είναι μάστορες στην «κωλοτούμπα» προσπαθώντας ακροβατικά να ισορροπήσουν σε υποσχέσεις προς τον λαό αλλά από την άλλη «να σκύβουν και να φιλάνε το χέρι» του Ομπάμα και του προέδρου των Ελλήνων βιομηχάνων»

Τα κόμματα που δημιουργούνται συνεχώς όλα μα όλα εξυμνούν και ανάβουν λαμπάδες στην Ε.Ε προσπαθώντας να γίνουν τα αναχώματα της λαϊκής αγανάκτησης και ψήφου στις ευρωεκλογές. Μόνο που «η ελιά» έχει περονόσπορο και δεν έχει καρπούς και το λίγο νεράκι στο «ποτάμι» μεταφέρει μέσα του και πολλή σαβούρα.

Σας καλούμε  να στείλετε ένα ηχηρό μήνυμα στις ευρωεκλογές με την υπερψήφιση του ΚΚΕ και στις περιφέρειες και δήμους στηρίζοντας τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Είναι η μόνη ψήφος που θα πιάσει τόπο, θα συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση της πάλης μας. Καλούμε σε μια τέτοια ψήφο όλους όσους   εκτιμάνε το ΚΚΕ, την πρωτοπόρα δράση του, που συναντήθηκαν μαζί μας στις απεργίες, στα μπλόκα, στις διαμαρτυρίες ενάντια στα χαράτσια στα νοσοκομεία, στο να μην μείνει χωρίς ρεύμα και νερό κανένα σπίτι, όλους αυτούς που μπορεί να μην συμφωνούν σε όλα μαζί μας αλλά καταλαβαίνουν ότι το ΚΚΕ επιβεβαιώθηκε και ότι όσο πιο δυνατό είναι τόσο δυναμώνει και ο λαός.»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

gavala_xwria gavala_xwria3 gavala_xwria2

Αφήστε το σχόλιο σας