Μήνυμα νίκης από τα ορεινά του Δήμου Πύλης Reviewed by Momizat on . Μήνυμα νίκης από τα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης για τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και εκ νέου υποψήφιο με τον Συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛ Μήνυμα νίκης από τα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης για τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και εκ νέου υποψήφιο με τον Συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛ Rating: 0

Μήνυμα νίκης από τα ορεινά του Δήμου Πύλης

Μήνυμα νίκης από τα ορεινά του Δήμου Πύλης

Μήνυμα νίκης από τα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης για τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και εκ νέου υποψήφιο με τον Συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 30-04-2014, ο κ. Μιχαλάκης περιόδευσε στο Νεραϊδοχώρι, το Περτούλι, την Ελάτη, το Βροντερό, τους Καλογήρους, τον Άγιο Προκόπιο, τα Στουρναρέϊκα και το Κοτρώνι, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό του έργου που έχει γίνει επί θητείας του ως Αντιπεριφερειάρχης.

Συνομίλησε με τους κατοίκους, ακούγοντας τα αιτήματά τους, κάτι που γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, μένοντας δίπλα τους και δίνοντας λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. “¨Είμαστε εδώ όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε αυτή την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει. Μαζί κάναμε ότι κάναμε. Μαζί θα συνεχίσουμε και την επομένη των εκλογών. Έχω το θάρρος να ζητήσω και πάλι την στήριξή σας και σε αυτές τις εκλογές”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων έτυχε θερμής υποδοχής σε όλα τα χωριά, με τους κατοίκους να του αναγνωρίζουνε το πόσο έχει δουλέψει για όλο το Νομό και πόσο έχει προσφέρει στα χωριά τους.

 

mixalakis_pili1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή