Μήνυμα νίκης από τα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης για τον Κώστα Μαράβα Reviewed by Momizat on . Ξεκίνησε χθες Τρίτη την προεκλογική του εκστρατεία και επίσημα πλέον, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας με τους καλύτερους οιωνούς. Συγκεκριμένα επισκέφ Ξεκίνησε χθες Τρίτη την προεκλογική του εκστρατεία και επίσημα πλέον, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας με τους καλύτερους οιωνούς. Συγκεκριμένα επισκέφ Rating: 0

Μήνυμα νίκης από τα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης για τον Κώστα Μαράβα

Μήνυμα νίκης από τα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης για τον Κώστα Μαράβα

Ξεκίνησε χθες Τρίτη την προεκλογική του εκστρατεία και επίσημα πλέον, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας με τους καλύτερους οιωνούς. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Νεραϊδοχώρι, το Περτούλι και την Ελάτη, συνοδευόμενος απ’ τους συνεργάτες και υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους απ’ όλο το φάσμα του Καλλικρατικού Δήμου.

Ξεχωριστά σε κάθε τοπική κοινότητα ο κόσμος τον υποδέχθηκε με θερμό ενθουσιασμό στέλνοντας από τον ορεινό τουριστικό όγκο ένα μήνυμα νίκης και ελπίδας. Στις ομιλίες του ξεκινώντας απ’ το Νεραϊδοχώρι ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε τα εξής: Αγαπητοί συνδημότες θέλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας παρουσία, να συγχαρώ επίσης τους Νεραϊδοχωρίτες για τα δύο αξιόλογα άτομα που επέλεξαν για το τοπικό συμβούλιο.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι εγώ και οι συνεργάτες μου κοντά σας σε κάθε σας πρόβλημα. Κάναμε έναν αξιόλογο συνδυασμό με εξίσου αξιόλογους ανθρώπους. Η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους Δημότες. Θα φροντίσουμε να λειτουργήσουν όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου που η σημερινή Δημοτική Αρχή τα περισσότερα τα έχει κλείσει. Θα εφαρμόσουμε μια αξιοκρατική τιμολογιακή πολιτική στο νερό.

Δεν μπορεί η ΔΕΥΑΠ να πληρώνει Διευθυντή με 2.500 ευρώ το μήνα, ενώ με αυτά τα χρήματα μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα στα χωριά. Πέρυσι πνίγηκε το χωριό απ’ τις κατολισθήσεις. Ενδιαφέρθηκε κανένας απ’ τη Δημοτική Αρχή; Όχι σας εγκατέλειψαν στο έλεος των καταστροφικών φαινομένων. Εμείς Δεσμευόμαστε να είμαστε παρόντες ιεραρχώντας ένα ένα τα προβλήματα με σκοπό την επίλυσή τους και θέλω να με στηρίξετε με την ψήφο σας.

Συνεχίστηκε ένας μικρός διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις απ’ τους παρευρισκόμενους.

Στα χωριά Περτούλι και Ελάτη έγινε δεκτός με θερμή υποδοχή από τους τοπικούς φορείς και υπήρξε γόνιμος διάλογος σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής με έμφαση στον τουρισμό. Άλλωστε αποτελεί δέσμευση του Κώστα Μαράβα η ολοκλήρωση και η επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων.

maravas_xwria maravas_xwria3 maravas_xwria1

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή