"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Μήνυμα νίκης από τον Κωστα Μαράβα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Πύλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέσα σε ένα ζεστό και πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε  στην Πύλη, ο Αγιασμός του Εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, όπου συγκεντρώθηκαν αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, αλλά αρκετοί φίλοι και ψηφοφόροι από την Πύλη και την ευρύτερη περιοχή.

Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός συνεπικουρούμενος από τον Πρεσβύτερο Πατέρα Ιάκωβο Ασπίθα.

Ο υποψήφιος  Δήμαρχος Κώστας Μαράβας καλωσόρισε όλους τους συγκεντρωμένους μπροστά στο Εκλογικό Κέντρο και τους ευχαρίστησε που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της νίκης όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ο κ. Μαράβας τονίζοντας ότι τις λίγες ημέρες που απέμειναν να επιστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα –σπίτι-σπίτι και να μιλήσουμε στον κόσμο να ψηφίσει τον συνδυασμό μας.

Τελειώνοντας ο κ. Μαράβας τόνισε να επαναλαμβάνουμε σε όλους τους δημότες μας ότι ο Δήμος Πύλης έχει Δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα.

Ακολούθως ο Κώστα ας Μαράβας κατέβηκε κάτω στον κόσμο  και χαιρέτησε έναν-έναν όλους του παρευρισκόμενους αλλά και τους ανθρώπους που ήταν στα παρακείμενα μαγαζιά της Πύλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης