Μήνυμα Νίκης για τον Κώστα Κουφογάζο από τα χωριά του κάμπου Reviewed by Momizat on . Από τα χωριά του πρώην Δήμου Γόμφων ξεκίνησε η περιοδεία του Δημάρχου Πύλης, Κώστα Κουφογάζου στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 0 Από τα χωριά του πρώην Δήμου Γόμφων ξεκίνησε η περιοδεία του Δημάρχου Πύλης, Κώστα Κουφογάζου στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 0 Rating: 0

Μήνυμα Νίκης για τον Κώστα Κουφογάζο από τα χωριά του κάμπου

Μήνυμα Νίκης για τον Κώστα Κουφογάζο από τα χωριά του κάμπου

Από τα χωριά του πρώην Δήμου Γόμφων ξεκίνησε η περιοδεία του Δημάρχου Πύλης, Κώστα Κουφογάζου στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 05/05/2014, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκίνημα Δημιουργίας» επισκέφθηκε αρχικά το Δροσερό όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και δεκάδες συνδημότες που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Ο κ. Κουφογάζος αφουγκράστηκε και τα αιτήματα αρκετών νέων δημοτών, τονίζοντας με τη σειρά του τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν στην προώθηση των διαφόρων αιτημάτων, οι ενεργοί  πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων.

«Είμαστε στο πλευρό σου Δήμαρχε» ήταν το μήνυμα νίκης που έστειλαν οι κάτοικοι της Μουριάς στο πλαίσιο της δυναμικής εξόρμησης.

Πλαισιωμένος από πολυάριθμα στελέχη του συνδυασμού του, ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της Μουριάς για θέματα καθημερινότητας, με τους τελευταίους να εμφανίζονται βέβαιοι για την επικράτηση του κ. Κουφογάζου στην εκλογική διαδικασία της 18ης Μαΐου.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Αφήστε το σχόλιο σας