Μήνυμα νίκης στις 18 Μαΐου για τον Χρ. Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφ Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφ Rating: 0

Μήνυμα νίκης στις 18 Μαΐου για τον Χρ. Μιχαλάκη

Μήνυμα νίκης στις 18 Μαΐου για τον Χρ. Μιχαλάκη

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, κατά την προεκλογική του περιοδεία σε χωριά των πρώην Δήμων Παληοκάστρου και Εστιαιώτιδας.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 11-05-2014 συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, περιόδευσε στα χωριά Λογγάκι, Κρηνίτσα, Παλαιόπυργος, Ζηλευτή, Χρυσαυγή, Μεγαλοχώρι και Πατουλιά, ενώ το πρωί επισκέφθηκε και το Ροπωτό όπου συνομίλησε με τους κατοίκους ακούγοντας με προσοχή τα θέματα που τους απασχολούν.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον κ. Μιχαλάκη και γενικότερα για τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ο οποίος επιτέλεσε σημαντικό έργο κατά τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια.

Ο ίδιος έκανε ένα μίνι απολογισμό στους κατοίκους, τονίζοντας τη σημασία των έργων που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και αυτών που συνεχίζονται, λέγοντας χαρακτηριστικά “κάνουμε έργα ουσίας που λύνουν πολλά προβλήματα των κατοίκων”, ζητώντας παράλληλα την στήριξη των πολιτών στις εκλογές της 18ης Μαϊου.

Από το γραφείο Τύπου

michalakis_periodeia michalakis_periodeia2

 

Αφήστε το σχόλιο σας