Μήνυμα νίκης του Θανάση Λιούτα από τον Βόλο Reviewed by Momizat on . Το μήνυμα ότι η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, βρίσκει θερμή ανταπόκριση στον Βόλο, όπου βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρ Το μήνυμα ότι η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, βρίσκει θερμή ανταπόκριση στον Βόλο, όπου βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρ Rating: 0

Μήνυμα νίκης του Θανάση Λιούτα από τον Βόλο

Μήνυμα νίκης του Θανάση Λιούτα από τον Βόλο

Το μήνυμα ότι η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, βρίσκει θερμή ανταπόκριση στον Βόλο, όπου βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας.

Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Βόλου όπου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο κ. Χαράλαμπο Μπαλή, την Αστυνομική Διεύθυνση, όπου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Νίκο Γιαννέλος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας όπου συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Χαράλαμπο Πόζογλου, αλλά και με τον διοικητή της Π.Υ. Θεσσαλίας κ. Νίκο Μιχαλάκη, τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας όπου συναντήθηκε με τη διευθύντρια κα. Ελένη Κοπάνου, το Γηροκομείου Βόλου στο οποίο είχε συνάντηση με τον πρόεδρό του κ. Παύλο Πάνο από τον οποίο ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο του.  Επίσης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είχε συνεργασία  με τον υπεύθυνο επαρχιακής οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Θεσσαλίας κ. Χρήστο Χρόνη.

Επίσης, στο Βόλο ο κ. Λιούτας είχε συναντήσεις εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής που του δήλωσαν τη στήριξη τους στην υποψηφιότητά του.

Ο κ. Λιούτας, ως ο μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις επαφές του με εκπροσώπους φορέων αλλά και με πολίτες οι οποίοι αυθόρμητα εκφράζουν την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητά του.

lioutas_volos2 lioutas_volos5 lioutas_volos1 lioutas_volos

Αφήστε το σχόλιο σας