Μήνυμα της γραμματείας Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ για τη νέα χρονιά Reviewed by Momizat on . Η  Γραμματεία Ν.Τρικάλων του ΠΑΜΕ εύχεται  σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους,  τους μετανάστες,  υγεία και καλή αγωνιστική Η  Γραμματεία Ν.Τρικάλων του ΠΑΜΕ εύχεται  σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους,  τους μετανάστες,  υγεία και καλή αγωνιστική Rating: 0

Μήνυμα της γραμματείας Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ για τη νέα χρονιά

Μήνυμα της γραμματείας Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ για τη νέα χρονιά

Η  Γραμματεία Ν.Τρικάλων του ΠΑΜΕ εύχεται

 σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες,

τους συνταξιούχους,  τους μετανάστες,

 υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

pameΗ εργατική τάξη της χώρας μας, οι νέοι και οι νέες, τα λαϊκά στρώματα έχουν την δύναμη και μπορούν αν το θελήσουν να βάλουν την σφραγίδα τους στις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, να στρίψουν το τιμόνι σε φιλολαϊκή ρότα.

Μπορούν με οργάνωση στα συνδικάτα τους σε κάθε τόπο δουλειάς να απαντήσουν με ταξική ενότητα στο κεφάλαιο και στην άγρια επίθεση που έχει εξαπολύσει.

Μπορούν ενισχύοντας την ταξική γραμμή μέσα στα συνδικάτα, ενισχύοντας το ΠΑΜΕ να αποδυναμώσουν το αίσχος του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που με την στάση του προδίδει τους εργαζόμενους δυσφημίζει το συνδικαλιστικό κίνημα και τον ρόλο του.

Μπορούν να γυρίσουν οριστικά την πλάτη στα κυβερνητικά κόμματα και σε όλους όσους πουλάνε το παραμύθι ότι μέσω της ανάπτυξης που αυξάνει τα κέρδη του κεφαλαίου θα δουν άσπρη ημέρα οι εργαζόμενοι και συνολικά ο λαός.

Μπορούν με το δυνάμωμα της κοινής δράσης με τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς εμπόρους, τη φτωχή αγροτιά.

Να δώσουν ακόμα πιο μαχητική, αποφασιστική και οργανωμένη απάντηση στο μεγάλο κεφάλαιο και τα συμφέροντα του.

Σε όλους όσοι μιλούν για τον δήθεν μονόδρομο της ευρωπαϊκής ένωσης, για υγιείς επιχειρηματίες, για εξασφάλιση ανταγωνιστικού περιβάλλοντος για το κεφάλαιο και ταυτόχρονα υπόσχονται και καλύτερες ημέρες για τους εργαζόμενους .Υπόσχονται ότι θα έχουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη.

Καλούμε τα συνδικάτα με υπομονή, επιμονή και σχέδιο να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην εργατική τάξη, στις αγωνίες της, στην οργάνωση της πάλης της, ιδιαίτερα στους ανέργους, την νεολαία.

Την εργατική τάξη, όλες τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ παντού, κάθε τίμιο και αγωνιστή εργαζόμενο ακόμα πιο αποφασιστικά στηριγμένοι στη θετική και αρνητική πείρα των αγώνων των προηγούμενων χρόνων να δώσουν την μάχη ώστε η νέα χρόνια να αποτελέσει αποφασιστική στροφή στην ενίσχυση του ΠΑΜΕ, στην ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή