Μήνυμα του Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . «Φίλες και φίλοι, Τώρα, που η προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη, τη μεγάλη αποδοχή και την «Φίλες και φίλοι, Τώρα, που η προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη, τη μεγάλη αποδοχή και την Rating: 0

Μήνυμα του Θανάση Λιούτα

Μήνυμα του Θανάση Λιούτα

«Φίλες και φίλοι,

Τώρα, που η προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη, τη μεγάλη αποδοχή και την αγάπη που εισέπραξα από όλους εσάς, στη διάρκεια αυτών των ημερών, αλλά και όλων των υπόλοιπων, που εγώ ήμουν πάντα μαζί σας.

Δώσαμε, όλοι μαζί έναν μεγάλο αγώνα, με μοναδικό στόχο να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το πώς θα πετύχουμε ενωμένοι όλα όσα μας αξίζουν.

Γνωρίζω βαθιά ότι σήμερα είστε έτοιμοι, έχετε αποφασίσει, ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή φέρνει τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Κοινωνοί και μέτοχοι αυτής της μεγάλης αλλαγής που έρχεται είστε όλοι εσείς, όλη η κοινωνία, όλοι οι Έλληνες.

Θέλω να με εμπιστευθείτε. Θέλω να σας εκπροσωπήσω γνήσια στην επόμενη βουλή. Ήμουν πάντα εδώ και θα είμαι και την επόμενη ημέρα δίπλα σας, όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη.

Μαζί σας για να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Να δώσουμε προοπτική στα παιδιά μας.

Με βαρύ το αίσθημα της ευθύνης, την 7η Ιουλίου σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε να γίνω η δική σας φωνή μέσα στην  επόμενη βουλή.

Θανάσης Λιούτας

Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων ΝΔ«

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή