Μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου για τις εκλογές Reviewed by Momizat on . Αγαπητοί συμπολίτες Με την δική σας στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης θέλω να συνεχίσω το έργο που μου αναθέσατε πριν δύο χρόνια για να ολοκληρώσουμε μαζί πολλά από Αγαπητοί συμπολίτες Με την δική σας στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης θέλω να συνεχίσω το έργο που μου αναθέσατε πριν δύο χρόνια για να ολοκληρώσουμε μαζί πολλά από Rating: 0

Μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου για τις εκλογές

ΜΙΧΑΛΗΣ-ΤΑΜΙΛΟΣ

Αγαπητοί συμπολίτες
Με την δική σας στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης θέλω να συνεχίσω το έργο που μου αναθέσατε πριν δύο χρόνια για να ολοκληρώσουμε μαζί πολλά από αυτά που ξεκινήσαμε .
Αφήνουμε κατά μέρος τις προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις και δίνουμε την μάχη της λογικής ενάντια στο παράλογο και στο απρόοπτο.
Δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί η δυνατότητα να τελειώσουμε σε δύο μήνες από το Μνημόνιο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η χώρα μας να μπει σε περιπέτειες.
Τώρα η ευθύνη είναι στα χέρια μας. Εμείς, μόνοι μας, θα αποφασίσουμε για την τύχη των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
Προσωπικά , μπήκα στην πολιτική, για να αγωνίζομαι για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, των συμπολιτών και του τόπου μου. Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.
Γιατί στα δύσκολα θα είμαι πάντα μπροστά, θα είμαι πάντα παρών στο πλευρό του πολίτη, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά.
Η εμπιστοσύνη σας είναι η μοναδική μου δύναμη, ενωμένοι θα νικήσουμε και θα συνεχίσουμε την πορεία μας και στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ.
Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή