Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου Reviewed by Momizat on . Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, στους συμπολίτες μου. Τόσο σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, όσο και σε εκείνους πο Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, στους συμπολίτες μου. Τόσο σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, όσο και σε εκείνους πο Rating: 0

Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου

Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, στους συμπολίτες μου. Τόσο σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, όσο και σε εκείνους που για κάποιους δικούς τους, σεβαστούς λόγους, δεν μπόρεσαν να με ψηφίσουν.

Στις λίγες μέρες που απομένουν, παρακαλώ ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μου, με ήρεμο πνεύμα, χωρίς εντάσεις και πάθη, που δεν βοηθούν και δεν οδηγούν πουθενά, να κρίνουν με την καρδιά και το νου, για να ασκήσουν το ιερό καθήκον τους την Κυριακή των εκλογών.

Το αποτέλεσμα εύχομαι να είναι αντικειμενικό, δίκαιο και χρήσιμο για το μέλλον του τόπου μας.

Θέλω να συγχαρώ τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στις εκλογές, για τον ωραίο αγώνα τους και ιδιαίτερα τον συνδυασμό του κυρίου Μπαγιώτη που με ακολουθεί στο 2ο γύρο.

Μετά τις εκλογές, εύχομαι και ελπίζω, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σύμφωνα και με το πνεύμα του νέου Νόμου, ενωμένοι σαν μία γροθιά να συνεργαστούμε για την ανόρθωση του Δήμου μας.

Με εκτίμηση

Γιάννης Σακελλαρίου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή