Μήνυμα Xρήστου Μιχαλάκη για την 28η Οκτωβρίου Reviewed by Momizat on . Ο Ελληνισμός γιορτάζει. Γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου 1940 και στέλνει μήνυμα ενότητας του Έθνους μας σε όλη την Οικουμένη. Τιμούμε όλους εκείνους τους Ήρωες που Ο Ελληνισμός γιορτάζει. Γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου 1940 και στέλνει μήνυμα ενότητας του Έθνους μας σε όλη την Οικουμένη. Τιμούμε όλους εκείνους τους Ήρωες που Rating: 0

Μήνυμα Xρήστου Μιχαλάκη για την 28η Οκτωβρίου

Μήνυμα Xρήστου Μιχαλάκη για την 28η Οκτωβρίου

Ο Ελληνισμός γιορτάζει. Γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου 1940 και στέλνει μήνυμα ενότητας του Έθνους μας σε όλη την Οικουμένη.

Τιμούμε όλους εκείνους τους Ήρωες που θυσίασαν την ζωή τους, που πολέμησαν για την Ελευθερία, που αντιστάθηκαν στον φασισμό και τον ναζισμό. Ημέρα Μνήμης, ημέρα Εθνικής Υπερηφάνειας, ημέρα Νίκης για την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.

Γιορτάζουμε την Εθνική Επέτειο και με οδηγό το ένδοξο παρελθόν μας, βαδίζουμε στο μέλλον. Οραματιζόμαστε, δημιουργούμε, προχωράμε μπροστά. Για μια καλύτερη Ελλάδα, που στα χνάρια της ένδοξης ιστορίας της θα γράψει νέες λαμπρές σελίδες.

Με μπροστάρη τη νεολαία μας, θεμελιώνουμε το αύριο της Πατρίδας μας, και όλοι μαζί βαδίζουμε όλο εμπρός, όλο ψηλά!

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Κε Αντιπεριφερειάρχη

  Καλή είναι η έκφραση τιμής μέσω των λόγων σας στα ηρωικά παιδιά του Ελληνικού Λαού που πολέμησαν ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό, αλλά στην πόλη μας υπάρχει ακόμα εκείνο το στρατόπεδο Καβράκου ο οποίος ήταν φιλοναζιστής.

  Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να το αλλάξετε ώστε να δείξετε την τιμή των λόγων σας και με έργα;

  Αναμένω την απάντηση σας

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή