Μία και μοναδική αποκριάτικη εκδήλωση από τον Δ. Τρικκαίων… Reviewed by Momizat on .   Μια γιορτή για τα παιδιά γεμάτη από χρώματα μουσικές και φαντασία της αποκριάς αλλά και πολλές εκπλήξεις διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Τρικκα   Μια γιορτή για τα παιδιά γεμάτη από χρώματα μουσικές και φαντασία της αποκριάς αλλά και πολλές εκπλήξεις διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Τρικκα Rating: 0

Μία και μοναδική αποκριάτικη εκδήλωση από τον Δ. Τρικκαίων…

Μία και μοναδική αποκριάτικη εκδήλωση από τον Δ. Τρικκαίων…

 

Μια γιορτή για τα παιδιά γεμάτη από χρώματα μουσικές και φαντασία της αποκριάς αλλά και πολλές εκπλήξεις διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, την Κυριακή στις 11 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων.

Όπως αναφέρεται από το τμήμα Πολιτισμού «μικροί και μεγάλοι μασκαρευτείτε και οπλισμένοι με σερπαντίνες και κομφετί ελάτε να διασκεδάσουμε όλο μαζί, να χορέψουμε σε αποκριάτικους ρυθμούς και να τιμήσουμε το φετινό καρναβάλι.

Θα υπάρχει:  Εργαστήρι κατασκευής μάσκας που θα γίνει με τη συμμετοχή των παιδιών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Δήμου Τρικκαίων.

Όλα τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν στην κατασκευή και να βάλουν την φαντασία τους και το ταλέντο τους φτιάχνοντας τις δικές μοναδικές αποκριάτικες μάσκες.

Την νότα της παράδοσης θα δώσουν τα παιδιά του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος που θα παρουσιάσουν αποκριάτικους παραδοσιακούς χορούς και το πασίγνωστο σε όλη την Ελλάδα γαϊτανάκι.

Η γιορτή θα κλείσει με ατέλειωτο χορό και ένα επιμελημένο μουσικό πρόγραμμα, παρασύροντας όλους στο πνεύμα του φετινού καρναβαλιού».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή