"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Μία πολύ ωραία εκδήλωση των Τρικαλινών κυνηγών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σήμερα Παρασκευή και ώρα 20:30 στο “ΚΑΦΕ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ”, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων λίγες ώρες πριν την έναρξη των προκριματικών αγώνων ορεινής πέρδικας για το τρόπαιο “ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ”, θα τιμήσει τον εγνωσμένης αξίας κυναγωγό και πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά και επίλεκτο μέλος μας κ.Αχιλλέα Νταούλα, για την μακρόχρονη προσφορά του στην ανάδειξη της Ελληνικής αγωνιστικής κυνοφιλίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Traganis Stauros, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Θα του ευχηθούν και φέτος ο δρόμος του να είναι μακρύς, να ξανακατακτήσει και να σταθεί στο υψηλότερο βάθρο στα ελληνικά αλλά και στα ευρωπαϊκά τερέν.

Παράλληλα θα του παραδώσουν και ιματισμό με το σήμα του Συλλόγου , ευχαριστώντας τον για την τιμή που έκανε να αγωνίζεται με το σύμβολο του Συλλόγου στο στήθος του.

Επιπλέον και με μεγάλη χαρά θα τιμήσουν τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες του νομού μας, κ.κ. Βασίλειο Μπέκο, Αθανάσιο Τριμήντζιο και Αθανάσιο Βερεντζιώτη για τη μακρόχρονη προσφορά τους στην διαφύλαξη της πανίδας και χλωρίδας του τόπου μας,

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης