"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.5 C
Trikala

Μία σοβαρή υποψηφιότητα για τους πολίτες που επιθυμούν σοβαρές αλλαγές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οπωσδήποτε η υποψηφιότητα του Βασιλη Τσιούτσια αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της προεκλογικής περιόδου δεδομένου ότι είναι ο ένας και μοναδικός ο οποίος καταθέτει στον δημόσιο διάλογο τις δικές του προτάσεις.
Μακάρι το παράδειγμα του να ακολουθήσουν και άλλοι υποψήφιοι. Αυτά έχει ανάγκη ο τόπος και όχι τις αστείες καθημερινές εμφανίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έχει ανάγκη ο τόπος απο τεκμηριωμένες προτάσεις και για να πετύχουμε πρέπει να γνωρίζουμε που πάμε, τι θέλουμε και όχι . 
Προτάσεις του Βασίλη Τσιούτσια για την κοινωνική μέριμνα :
 Στη διάρκεια της πρόσφατης πανδημίας, αποδείχθηκε η χρησιμότητα των κοινωνικών υπηρε onσιών των Δήμων για τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Στο πλαίσιο αυτό ζητουμε τη δημιουργία νέων προγραμμάτων ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ Σπίτι.
 Δεδομένων των χρηματοδοτικών δυσχεριων στα ΚΔΑΠ , ζητούμε τη σύσταση Ομάδας Εργασίας με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργείων, της ΚΕΔΕ και των εργαζομένων, με αντικείμενο την εξεύρεση μόνιμης χρηματοδοτικής λύσης για τα ΚΔΑΠ, που θα αποφέρει αφενός λειτουργική βιωσιμότητα στις Δομές και αφετέρου σημαντική εξοικονόμηση πόρων.
 Το ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων μεταξύ δημων και άλλων φορέων του Κράτους τι κάνει ο καθένας εντός του δημου (ειδικά σε κοινόχρηστους χώρους και ποτάμια εντός σχεδίου, περιφερειακό οδικό δίκτυο, κλπ).
 Να καταστούν ενεργειακά ουδέτερες όλες οι δομές κι επιχειρήσεις του Δημου, χρηματοδοτούμενες από τα υπάρχοντα προγράμματα, ιδιαίτερα στην τρέχουσα συγκυρία που το κόστος ενέργειας αυξάνεται κατακόρυφα και οι Δήμοι εξακολουθούν να υποχρηματοδοτούνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης