Μία σπουδαία Τρικαλινή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσιλιμίγκα Reviewed by Momizat on . Ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας ο δικηγόρος Μπάμπης Τσιρογιάννης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Νίκου Τσιλιμίγκα. Ο Ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας ο δικηγόρος Μπάμπης Τσιρογιάννης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Νίκου Τσιλιμίγκα. Ο Rating: 0

Μία σπουδαία Τρικαλινή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσιλιμίγκα

Μία σπουδαία Τρικαλινή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσιλιμίγκα

Ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας ο δικηγόρος Μπάμπης Τσιρογιάννης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Νίκου Τσιλιμίγκα.

Ο γνωστός δικηγόρος είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Τσιλιμίγκα δεδομένης της διαδρομής του στον επαγγελματικό του κλάδο και τον κοινωνικό στίβο.

Πρόκειται για μία εξέχουσα προσωπικότητα του νομικού κόσμου, έντιμος και πιστός υπηρέτης της νομικής επιστήμης, με λαμπρή πορεία ως δικηγόρος αλλά και ως άνθρωπος.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία ο Μπάμπης είναι σίγουρο ότι έχει να δώσει πολλά, με όπλο τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη του για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή