Μία συζήτηση που πρέπει να ανοίξει Reviewed by Momizat on . " Ίσως φαίνεται πρόωρη αλλά δεν είναι. Πρέπει να προηγείται έλεγχος αντισωμάτων για covid 19 πριν τον εμβολιασμό; Όταν υπάρχουν αντισώματα θα είναι αναγκαίος ο " Ίσως φαίνεται πρόωρη αλλά δεν είναι. Πρέπει να προηγείται έλεγχος αντισωμάτων για covid 19 πριν τον εμβολιασμό; Όταν υπάρχουν αντισώματα θα είναι αναγκαίος ο Rating: 0

Μία συζήτηση που πρέπει να ανοίξει

Μία συζήτηση που πρέπει να ανοίξει

” Ίσως φαίνεται πρόωρη αλλά δεν είναι. Πρέπει να προηγείται έλεγχος αντισωμάτων για covid 19 πριν τον εμβολιασμό; Όταν υπάρχουν αντισώματα θα είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός; Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό”; Ο προβληματισμός από τον δ/ντη της α΄παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Τρικάλων Άγγελο Ζορμπά.

Σχόλια (1)

 • Τυνήσιος αχθοφόρος

  Γιατρέ, γιατί δεν λες τα πράγματα ξεκάθαρα ?
  Καθώς, λοιπόν, οι μεγάλες φαρμακευτικές πολυεθνικές θα κάνουν μεγάλες μπίζνες με ολο πιο αναπτυγμένα “βιο-εργαλεια”, οι μεγάλες εταιρείες πληροφοριακών συστημάτων θα ελέγχουν ψηφιακά και αλγοριθμικα τη ροή των προσωπικών μας δεδομένων και έτσι το σύστημα ( ο Φουκώ, ο Μπένθαμ , ο Όργουελ και ο το ονόμασαν Πανοπτικον) θα έχει αναλυτικά και λεπτομερειακά τον έλεγχο έναν προς έναν των πολιτών-ομηρων του. Νομίζω μας το λένε ξεκάθαρα, μας το φωνάζουν θα έλεγα.
  Προτείνω, το εμβόλιο να σπεύσουν να το κάνουν πρώτοι όσοι είναι ανεπιφυλακτα υπέρμαχοι του.
  Υ.Γ: Ποιός εμπιστεύεται να εναποθέσει την υγεία του και τη ζωή του σε ιδιωτικές εταιρείες ?

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή