Μίκης : Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ, αν… Reviewed by Momizat on . Σε δήλωσή του, ο Μίκης Θεοδωράκης τάσσεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον όρο ότι θα υπάρξει δέσμευση απαλλαγής από το Μνημόνιο, αμέσως μετά την ανάδειξή του σε κυβέρ Σε δήλωσή του, ο Μίκης Θεοδωράκης τάσσεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον όρο ότι θα υπάρξει δέσμευση απαλλαγής από το Μνημόνιο, αμέσως μετά την ανάδειξή του σε κυβέρ Rating: 0

Μίκης : Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ, αν…

Μίκης : Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ, αν…

Σε δήλωσή του, ο Μίκης Θεοδωράκης τάσσεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον όρο ότι θα υπάρξει δέσμευση απαλλαγής από το Μνημόνιο, αμέσως μετά την ανάδειξή του σε κυβέρνηση:

«Παραμένω αντιμνημονιακός. Που σημαίνει ότι δεν δέχομαι καμία σχέση με εκλογές που έχουν ως αντικείμενο την ανάδειξη του καλλίτερου διαχειριστή των όρων του Μνημονίου.

»Γι’ αυτό, όταν με ρωτούν για τη θέση μου στις ερχόμενες εκλογές, ιδιαίτερα όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνω ότι δέχομαι να τον στηρίξω με ένα και μόνο όρο:

»Να δεσμευθεί προεκλογικά, εδώ και τώρα, ότι εάν και εφ’ όσον γίνει κυβέρνηση, το πρώτο πράγμα που θα κάνει, θα είναι να φέρει στη Βουλή Νόμο για την οριστική και πλήρη απαλλαγή της χώρας από όλους τους επαχθείς όρους του Μνημονίου.

»Κι αυτό γιατί μου είναι αδιανόητο να δεχθώ ότι ένα κόμμα της Αριστεράς μπορεί να κυβερνήσει σε συνθήκες παράδοσης της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και Εθνικής Αυτοτέλειας στους ξένους».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή