Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1: Προηγήθηκε, αλλά γκρέμισε όσα έχτιζε μέσα σε δέκα λεπτά! Reviewed by Momizat on . Κρίμα κι άδικο για αυτόν τον Ολυμπιακό να φύγει με άδεια χέρια από το Μιλάνο... Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην έκαναν 23 τελικές όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ τ Κρίμα κι άδικο για αυτόν τον Ολυμπιακό να φύγει με άδεια χέρια από το Μιλάνο... Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην έκαναν 23 τελικές όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ τ Rating: 0

Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1: Προηγήθηκε, αλλά γκρέμισε όσα έχτιζε μέσα σε δέκα λεπτά!

Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1: Προηγήθηκε, αλλά γκρέμισε όσα έχτιζε μέσα σε δέκα λεπτά!

Κρίμα κι άδικο για αυτόν τον Ολυμπιακό να φύγει με άδεια χέρια από το Μιλάνο… Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην έκαναν 23 τελικές όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής, μπορεί να μην είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως μέχρι το 70′ όχι απλά κοίταζαν τον αντίπαλο τους στα μάτια, αλλά είχαν πάρει δίκαια το προβάδισμα με την γκολάρα του Γκερέρο από το 14′.

Κι αν οι παίκτες του Μαρτίνς ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαν καθαρίσει το ματς, κάτι που δεν έγινε και η Μίλαν τους… σκότωσε εκμεταλλευόμενη όλες τις στιγμές αδράνειας της ερυθρόλευκης άμυνας και πετυχαίνοντας τρία γκολ σε δέκα λεπτά (2 ο Κουτρόνε, 1 ο Ιγουαΐν).

Αφήστε το σχόλιο σας