Μαγικοί ήχοι στο ρεσιτάλ σαξοφώνου Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στις 20.00 στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου το ρεσιτ Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στις 20.00 στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου το ρεσιτ Rating: 0

Μαγικοί ήχοι στο ρεσιτάλ σαξοφώνου

Μαγικοί ήχοι στο ρεσιτάλ σαξοφώνου

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στις 20.00 στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου το ρεσιτάλ σαξόφωνου που διοργάνωσαν το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με την συνεργασία του Πανελλήνιου Ελληνοϊταλικόυ Σύλλογου Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου κ. Τάσος Κατσιάνης, ενώ ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ελληνοϊταλικού Συλλόγου Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων, κ. Νίκος Ευθυμιάδης παρουσίασε τους καλλιτέχνες και το πρόγραμμα της βραδιάς.

Στην συνέχεια ο διακεκριμένος Ιταλός σολίστ Michele D’Auria, που είναι ένας σαξοφωνίστας με σπουδαία καριέρα στην Ιταλία και το εξωτερικό,  και που έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, ερμήνευσε έργα των J. Demesserma, D. Milhaud, Phillip Woods, Pedro Iturralde, Rudy Wiedoeft, Mussorgsky, Jacha Gurewich, J. Matitia. Στο πιάνο συνόδεψε ο Ιταλός Tortora Gaetano. Ο Michele D’Auria.

Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Χρήστου Λάππα, οποίος ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την υπέροχη ερμηνεία των μουσικών έργων, τους θεατές για την παρουσία τους και τόνισε την ανάγκη να πραγματοποιηθούν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

 

Αφήστε το σχόλιο σας