Μαγνησία: Ανήλικοι κρατούμενοι, υπόδειγμα τιμιότητας – Βρήκαν 250 ευρώ και τα παρέδωσαν Reviewed by Momizat on . Μαθήματα εντιμότητας έδωσαν πριν λίγες μέρες, ανήλικοι και άποροι κρατούμενοι φυλακής της Μαγνησίας, οι οποίοι βρήκαν 250 ευρώ μέσα σε δέματα με κλινοσκεπάσματα Μαθήματα εντιμότητας έδωσαν πριν λίγες μέρες, ανήλικοι και άποροι κρατούμενοι φυλακής της Μαγνησίας, οι οποίοι βρήκαν 250 ευρώ μέσα σε δέματα με κλινοσκεπάσματα Rating: 0

Μαγνησία: Ανήλικοι κρατούμενοι, υπόδειγμα τιμιότητας – Βρήκαν 250 ευρώ και τα παρέδωσαν

Μαγνησία: Ανήλικοι κρατούμενοι, υπόδειγμα τιμιότητας – Βρήκαν 250 ευρώ και τα παρέδωσαν

Μαθήματα εντιμότητας έδωσαν πριν λίγες μέρες, ανήλικοι και άποροι κρατούμενοι φυλακής της Μαγνησίας, οι οποίοι βρήκαν 250 ευρώ μέσα σε δέματα με κλινοσκεπάσματα που τους παρέδωσε ο Σύλλογος Συμπαράστασης Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος» και ενημέρωσαν σχετικά, την διεύθυνση των φυλακών!
Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ετοίμασε και απέστειλε τα δέματα με σκοπό να διανεμηθούν σε ανήλικους κρατουμένους. Τα δέματα περιείχαν: οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες, τηλεκάρτες, τσιγάρα, σαπούνια, σαμπουάν, εσώρουχα, κάλτσες, παντελόνια, καλοκαιρινές μπλούζες, πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια. Τα σεντόνια ήταν καθαρά, σιδερωμένα και τακτοποιημένα σε καθαρές νάιλον σακούλες. Η υπηρεσία της φυλακής τα διένειμε σ” έναν θάλαμο της πτέρυγας ανηλίκων. Εκεί, οκτώ (8) ανήλικα παιδιά, την ώρα που άνοιγαν το δέμα διαπίστωσαν πως πάνω στα σεντόνια υπήρχαν κάποια ξεχασμένα χαρτονομίσματα αξίας 250,00 €. Μετά από σύσκεψη αποφάσισαν να ειδοποιήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες της φυλακής, καθώς τα χρήματα αυτά δεν τους ανήκαν. Η Κοινωνική Υπηρεσία ειδοποίησε τον Πρόεδρο του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» και τελικά, ένα μέρος των χρημάτων επεστράφη στον Σύλλογο, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα προσφέρθηκαν στους 8 κρατουμένους, επιβραβεύοντας την πράξη τους αυτή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή