Μαδούρο για Τραμπ: Έχει δώσει εντολή να με δολοφονήσουν Reviewed by Momizat on . Βέβαιος ότι ο ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στην κολομβιανή κυβέρνηση και τη μαφία να τον δολοφονήσουν, δήλωσε ο Νικολάς Μαδούρο. Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο Βέβαιος ότι ο ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στην κολομβιανή κυβέρνηση και τη μαφία να τον δολοφονήσουν, δήλωσε ο Νικολάς Μαδούρο. Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο Rating: 0

Μαδούρο για Τραμπ: Έχει δώσει εντολή να με δολοφονήσουν

Μαδούρο για Τραμπ: Έχει δώσει εντολή να με δολοφονήσουν

Βέβαιος ότι ο ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στην κολομβιανή κυβέρνηση και τη μαφία να τον δολοφονήσουν, δήλωσε ο Νικολάς Μαδούρο.

Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας τόνισε ότι, αν κάποια μέρα του συμβεί κάτι, οι υπεύθυνοι θα είναι σίγουρα ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κολομβιανός ομόλογός του, Ιβάν Ντούκε. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Τραμπ έχει διατάξει τον θάνατό μου. Είπε στην κολομβιανή κυβέρνηση, την κολομβιανή «μαφία», να με δολοφονήσει. Εάν μου συμβεί κάτι κάποια μέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κολομβιανός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε θα είναι υπεύθυνοι», είπε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο.

Ο προεδρος της Βενεζουέλας εξέφρασε ωστόσο τη βεβαιότητα ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας του μπορούν να τον προστατέψουν. «Με προστατεύει ο λαός της Βενεζουέλας. Έχουμε εξαιρετική υπηρεσία πληροφοριών» ανέφερε ο Μαδούρο.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μαδούρο εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον εμποδίζει τον Τραμπ από το να μιλήσει απευθείας με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, παρότι ο ίδιος έχει προσπαθήσει επανειλημμένα στο παρελθόν να επικοινωνήσει με τον Αμερικανό ηγέτη. «Όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθώ να ανοίξω διάλογο σε προσωπικό επίπεδο. Όμως ο Μπόλτον δεν θέλει να συμβεί αυτό και εμποδίζει τον Τραμπ να δεχτεί. Αυτές τις πληροφορίες έχω» εξήγησε ο Μαδούρο. Ο Μαδούρο δήλωσε ακόμα πως είναι έτοιμος για διαπραγμάτευση με την αντιπολίτευση, με τη συμμετοχή διεθνών μεσολαβητών.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή