Μαζί με τους αγρότες της Δ.Ε. Σελλάνων ο Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Σελλάνων, του Δήμο Παλαμά, επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας. Ο κ. Λιούτας συναντήθηκε Τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Σελλάνων, του Δήμο Παλαμά, επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας. Ο κ. Λιούτας συναντήθηκε Rating: 0

Μαζί με τους αγρότες της Δ.Ε. Σελλάνων ο Θανάσης Λιούτας

Μαζί με τους αγρότες της Δ.Ε. Σελλάνων ο Θανάσης Λιούτας

Τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Σελλάνων, του Δήμο Παλαμά, επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας.

Ο κ. Λιούτας συναντήθηκε με αγρότες της περιοχής οι οποίο λόγω εντοπιότητας, τον γνωρίζουν τόσο ως γεωπόνο όσο και ως παραγωγό. Τους συνδέουν κοινοί προβληματισμοί και κοινές ανησυχίες για την αγροτική παραγωγή και όχι μόνο. Ο κ. Λιούτας ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής για τη φιλική υποδοχή και τους υποσχέθηκε ότι και ο ίδιος, ως δικός τους άνθρωπος, αυτούς προσδοκά να εκφράσει στην Ευρώπη και όπου αλλού λαμβάνονται οι καθοριστικές αποφάσεις για τα προβλήματά τους.

lioytas_sell lioytas_sell4 lioytas_sell1

Αφήστε το σχόλιο σας