Μαθήματα αλληλεγγύης από το ΠΑΜΕ Reviewed by Momizat on . Μαθήματα αλληλεγγύης για μαθητές λαϊκών οικογενειών Μια πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών  και φοιτητών.  Για δεύτερη χρ Μαθήματα αλληλεγγύης για μαθητές λαϊκών οικογενειών Μια πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών  και φοιτητών.  Για δεύτερη χρ Rating: 0

Μαθήματα αλληλεγγύης από το ΠΑΜΕ

Μαθήματα αλληλεγγύης από το ΠΑΜΕ
Μαθήματα αλληλεγγύης για μαθητές λαϊκών οικογενειών
Μια πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών  και φοιτητών.
 Για δεύτερη χρονιά το «κανένας μόνος του στην κρίση», γίνεται πράξη μέσα από τα μαθήματα αλληλεγγύης που οργανώνει και πρόκειται να πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Εκπαιδευτικοί  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διορισμένοι και αδιόριστοι ή συνταξιούχοι όπως και  φοιτητές θα συμβάλλουν στα μαθήματα που θα γίνονται  δωρεάν  σε παιδιά φτωχών, άνεργων, λαϊκών οικογενειών, με βασικό πυρήνα την ταξική αλληλεγγύη.
Όσοι  γονείς ενδιαφέρονται για πληροφορίες και υποβολή αίτησης ή εκπαιδευτικοί να διδάξουν, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ και του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων( Β. Τσιτσάνη 1,κάτω από το πρώην ΠΑΝΟΡΑΜΑ) στον 1ο όροφο, την Πέμπτη 11-9-2014 και ώρες 6-8 μ.μ.
ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή