Μαθήματα ανθρωπιάς και ήθους από μαθητές του 1ου Γυμνασίου – βρήκαν μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν Reviewed by Momizat on . Μαθήματα ανθρωπιάς και ήθους παρέδωσαν σήμερα το πρωί (ανήμερα της Γιορτής του Πολυτεχνείου) τρεις μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων. Βρήκαν και παρέδωσαν στον Μαθήματα ανθρωπιάς και ήθους παρέδωσαν σήμερα το πρωί (ανήμερα της Γιορτής του Πολυτεχνείου) τρεις μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων. Βρήκαν και παρέδωσαν στον Rating: 0

Μαθήματα ανθρωπιάς και ήθους από μαθητές του 1ου Γυμνασίου – βρήκαν μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν

Μαθήματα ανθρωπιάς και ήθους από μαθητές του 1ου Γυμνασίου – βρήκαν μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν

Μαθήματα ανθρωπιάς και ήθους παρέδωσαν σήμερα το πρωί (ανήμερα της Γιορτής του Πολυτεχνείου) τρεις μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Βρήκαν και παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του σημαντικό χρηματικό ποσό.


Κατά την μετάβαση στο σχολείο τους παρατήρησαν ένα αντικείμενο να πέφτει από κάποιον διερχόμενο κύριο και αμέσως έσπευσαν να του το παραδώσουν.


Ο ιδιοκτήτης του χρηματικού ποσού ευχαρίστησε τα παιδιά και τηλεφώνησε άμεσα στο σχολείο αναφέροντας την αξιέπαινη πράξη των μαθητών.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τα παιδιά για αυτήν τους την πράξη, μια πράξη που γεμίζει με υπερηφάνεια και χαρά τόσο τους γονείς όσο και το Σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή