Μαθήματα κινέζικης γλώσσας σε Λάρισα – Βόλο Reviewed by Momizat on . Η Κινέζικη γλώσσα όπως και ο πολιτισμός τους είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες. Οι Κινέζοι δεν χρησιμοποιούν γράμματα αλλά ιδεογραφικούς χαρακτήρες και έχουν Η Κινέζικη γλώσσα όπως και ο πολιτισμός τους είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες. Οι Κινέζοι δεν χρησιμοποιούν γράμματα αλλά ιδεογραφικούς χαρακτήρες και έχουν Rating: 0

Μαθήματα κινέζικης γλώσσας σε Λάρισα – Βόλο

Μαθήματα κινέζικης γλώσσας σε Λάρισα – Βόλο

kinΗ Κινέζικη γλώσσα όπως και ο πολιτισμός τους είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες. Οι Κινέζοι δεν χρησιμοποιούν γράμματα αλλά ιδεογραφικούς χαρακτήρες και έχουν έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ανάγνωσης. Επιπλέον οι Κινέζοι δεν έχουν καταλήξεις, άρθρα και γένη στα ουσιαστικά και επίθετα καθώς ούτε και καταλήξεις ρηματικών τύπων. Οπότε αυτό διευκολύνει αρκετά την εκμάθηση της γλώσσας.

Αυτό που κάνει ολοένα και περισσότερα άτομα να διδαχθούν την Κινέζικη γλώσσα δεν είναι μόνο ο διαφορετικός και πολύ ενδιαφέρον πολιτισμός και τρόπος γραφής της Κίνας, αλλά η επιχειρηματική της άνθηση και η ραγδαία ανάπτυξη της ναυτιλίας της. Έχοντας κάποιος κατακτήσει την Κινέζικη γλώσσα και απασχολείται με το εμπόριο, την ναυτιλία και την τεχνολογία έχει ένα πολύ δυνατό πλεονέκτημα επαγγελματικής καταξίωσης.

Ο Εκπαιδευτικός Φορέας «Πολίτες Εν Γνώσει» ανταποκρίνεται πλήρως στη νέα αυτή πρόκληση με τη δημιουργία τμημάτων για ενήλικες, άνεργους, εργαζόμενους και επαγγελματίες όλων των τομέων και ειδικοτήτων υπό την καθοδήγηση έμπειρης καθηγήτριας κινέζικης γλώσσας..

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται πρωινές ή απογευματινές ώρες σε σύνολο τεσσάρων ωρών εβδομαδιαίως με συμμετοχή 50€ για ιδιώτες και 40€ για άνεργους, φοιτητές και σπουδαστές των «Πολιτών Εν Γνώσει»

Οι προσιτές τιμές και το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας, σε συνδυασμό με το ευχάριστο και οικείο περιβάλλον, εγγυώνται την άριστη εκμάθηση της κινέζικης γλώσσας.

Τέλος οι σπουδαστές των τμημάτων θα μπορούν να πιστοποιηθούν με τη νέα μορφή Εξετάσεων (HSK) σε έξι συνολικά επίπεδα διάρκειας 5 μηνών έως και 2 χρόνια

Η διεξαγωγή εξετάσεων λαμβάνει χώρα στην Αθήνα, δύο φορές τον χρόνο, συνήθως τον Οκτώβριο και τον Απρίλιο, και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της Γραμματείας 6980218621 (10.00-14.00 & 18.00-20.00) ή ηλεκτρονικά στην Ιστοσελίδα : www.politesengnosei.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή