Μαθαίνοντας για το ψωμί από τους τρικαλινούς αρτοποιούς Reviewed by Momizat on . Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στο πάρκο Ματσόπουλου με πρωτοβουλία του ΔΣ των Αρτοποιών οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν στον την δια Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στο πάρκο Ματσόπουλου με πρωτοβουλία του ΔΣ των Αρτοποιών οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν στον την δια Rating: 0

Μαθαίνοντας για το ψωμί από τους τρικαλινούς αρτοποιούς

Μαθαίνοντας για το ψωμί από τους τρικαλινούς αρτοποιούς

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στο πάρκο Ματσόπουλου με πρωτοβουλία του ΔΣ των Αρτοποιών οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν στον την διαδικασία παρασκευής του ψωμιού  τη διαφορά του φρέσκου από το προψημένο .

Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων από σήμερα Δευτέρα επισκέπτονται την Γιορτή Ψωμιού των Αρτοποιών, τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν να πλάθουν το ζυμάρι, φτιάχνουν ψωμί. Μέσα από τη διαδικασία αυτή συμμετέχουν βιωματικά και μαθαίνουν την αλυσίδα της διατροφικής αξίας του ψωμιού, από τα φρέσκα υλικά, το ζύμωμα και το ψήσιμο.
Μαθαίνουν την διαφορά και την νοστιμιά του φρέσκου ψωμιού από το προψημένο και πλάθουν υγιεινά, φρέσκα και νόστιμα αρτοποιήματα.

giorti_pswmiou1 giorti_pswmiou2 giorti_pswmiou3 giorti_pswmiou4 giorti_pswmiou5

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή