Μαθαίνοντας για το Linux στη δημοτική βιβλιοθήκη Reviewed by Momizat on . Ελάτε το Σάββατο 18/1, στις 17.00 στο Media Lab της Δημοτικής βιβλιοθήκης, όπου θα πραγματοποιήσουμε το InstallFest - μία εισαγωγή στο λειτουργικό σύστημα Linux Ελάτε το Σάββατο 18/1, στις 17.00 στο Media Lab της Δημοτικής βιβλιοθήκης, όπου θα πραγματοποιήσουμε το InstallFest - μία εισαγωγή στο λειτουργικό σύστημα Linux Rating: 0

Μαθαίνοντας για το Linux στη δημοτική βιβλιοθήκη

Μαθαίνοντας για το Linux στη δημοτική βιβλιοθήκη

linuxΕλάτε το Σάββατο 18/1, στις 17.00 στο Media Lab της Δημοτικής βιβλιοθήκης, όπου θα πραγματοποιήσουμε το InstallFest – μία εισαγωγή στο λειτουργικό σύστημα Linux και την εγκατάστασή του παράλληλα με τα windows στον υπολογιστή μας. Αν κάποιος έχει laptop ή netbook, ας το πάρει μαζί του καθώς θα διανεμηθούν δωρεάν LIVE CDs σε όποιον επιθυμεί για να το δοκιμάσει επιτόπου.

Στο event θα παρουσιαστεί η διανομή Linux Mint *, μία εξαιρετικά εύχρηστη διανομή και φιλική προς τον χρήστη, με πολύ μεγάλη, υποστηρικτική και φιλική κοινότητα χρηστών, τεράστιο αριθμό προγραμμάτων/εφαρμογών – εν ολίγης, μια ιδανική διανομή για να “μπει” κάποιος εύκολα στo Linux.
Το event θα διαρκέσει 2 ώρες και θα παρουσιαστούν τα παρακάτω θέματα:

  • Λίγα λόγια για το λειτουργικό Linux
  • Βασική χρήση του Linux
  • Αντιστοιχία Εφαρμογών με Windows
  • Παρουσίαση εγκατάστασης

Ελάτε να δοκιμάσετε ένα λειτουργικό σύστημα που καλύπτει πραγματικά όλες τις ανάγκες σας στον Η/Υ, και απαλλαγείτε από τον πόνο των Windows μια για πάντα!

Το site μας είναι το www.trikalug.gr – μόλις ξεκίνησε η λειτουργία του, οπότε λείπουν πολλά πράγματα που θα συμπληρωθούν με τον καιρό, και για αυτό σας καλούμε να μας πείτε την γνώμη σας και να μας ρωτήσετε ότι άλλο θέλετε στο forum μας για να ζωντανέψουμε το site και να την κοινότητα των Tρικάλων!

Το site του linux mint είναι www.linuxmint.com

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή