Μαθαίνοντας πώς επαναφέρουμε την καρδιά Reviewed by Momizat on . Ειδικό σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με τη συμμετοχή των διευθυντών των δημοτικών υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, καθηγητών Φυσικής Αγωγής και π Ειδικό σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με τη συμμετοχή των διευθυντών των δημοτικών υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, καθηγητών Φυσικής Αγωγής και π Rating: 0

Μαθαίνοντας πώς επαναφέρουμε την καρδιά

Μαθαίνοντας πώς επαναφέρουμε την καρδιά

Ειδικό σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με τη συμμετοχή των διευθυντών των δημοτικών υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, καθηγητών Φυσικής Αγωγής και πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο των Τρικάλων.

Το σεμινάριο οργανώθηκε, από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (Ε.Σ.Α.), στο πλαίσιο της πρώτης «Ευρωπαϊκής Μέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς» για να εκπαιδευτούν πολίτες στην επανεκκίνηση της καρδιάς κάποιου που έχει υποστεί καρδιακή ανακοπή. Στόχος της δράσης αυτής είναι η βελτίωση του ποσοστού των ασθενών που επιβιώνουν από έξω-νοσοκομειακή καρδιακή ανακοπή.

Στα Τρίκαλα πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή