Μαθητές έμαθαν για το επαγγελματικό τους μέλλον σε Ελλάδα και ΕΕ Reviewed by Momizat on . Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων. Τη συνδιοργάνωσαν, το Κέντρο Σχολικού Ε Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων. Τη συνδιοργάνωσαν, το Κέντρο Σχολικού Ε Rating: 0

Μαθητές έμαθαν για το επαγγελματικό τους μέλλον σε Ελλάδα και ΕΕ

Μαθητές έμαθαν για το επαγγελματικό τους μέλλον σε Ελλάδα και ΕΕ

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων. Τη συνδιοργάνωσαν, το Κέντρο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Β/θμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων, το 6ο  ΓΕΛ  Τρικάλων, το ΓΕΛ  Φαρκαδόνας και το Επιμελητήριο Τρικάλων.  Θέμα της εκδήλωσης’’Μαθαίνω για τις ευκαιρίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και για τα θεμελιώδη δικαιώματα ως Ευρωπαίος πολίτης για σπουδές και εργασία».
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων μίλησαν οι κ. :

– Ευάγγελος Γκιντέρσος, Ανώτατο Στέλεχος  Επικοινωνίας του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου , υπεύθυνος του προγράμματος Euroscola με θέμα   Θεσμικό Ευρωπαικό Πλαίσιο -στρατηγικές πολιτικές της Ε.Ε. και δυνατότητες μετακίνησης των νέων στις Ευραπαικές χώρες για εύρεση εργασίας»

– Θεοχάρης Ζάγκας, καθηγητής ΑΠΘ , δ/ντης εραστηρίου Δασοπονίας , Πρόεδρος Ελληνικής  Δασολογικής Εταιρίας : Αειφόρος ανάπτυξη Ελληνικής Υπαίθρου με έμφαση στον ορεινό χώρο».

Kαι εκ μέρους του Επιμελητηρίου Τρικάλων ο αντιπρόεδρος κ. Δημητρης Τσόλας για ”ευκαιρίες απασχόλησης”.

Τη συζήτηση συντόνισαν εκ μέρους του Κέντρου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Τζένη Γάτσιου με την κ Ευαγγελία Ιακωβάκη.

ma7 ma1 ma2 ma3 ma4 ma5 ma6

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή