Μαθητές έτοιμοι για τα άστρα Reviewed by Momizat on . Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος προκηρύσσει τον 19ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής 2013. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η περαι Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος προκηρύσσει τον 19ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής 2013. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η περαι Rating: 0

Μαθητές έτοιμοι για τα άστρα

Μαθητές έτοιμοι για τα άστρα

Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος προκηρύσσει τον 19ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής 2013. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η περαιτέρω ενασχόληση και εμβάθυνση των μαθητών στην επιστήμη της Αστρονομίας, της Αστροφυσικής και της Διαστημικής, η εξοικείωσή τους με τις θαυμαστές τελευταίες ανακαλύψεις των τεχνητών δορυφόρων και άλλων παρατηρητηρίων και η επιβράβευση της ενδόμυχης και διερευνητικής αυτής προσπάθειάς τους.

diagvnismos astronomiasΌλες οι νέες πληροφορίες θα βρίσκονται στον επίσημο ιστότοπο:

http://www.astronomos.gr/19os-mathitikos-diagonismos/item/457-19os-mathitikos-diagonismos

Φέτος, υπάρχουν και στοιχεία για συλλόγους που θα διοργανώσουν προπαρασκευαστικά μαθήματα για το διαγωνισμό.

Το πρώτο ραντεβού φέτος θα είναι η διαδικτυακή φάση που θα διαρκέσει από 2 έως 16 Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές δεν πρέπει να παραλείψουν αυτή τη φάση διότι θα στερηθούν πολύτιμους βαθμούς από το σύνολο!

 

Γεώργιος Γ. Ούτρας
Μαθηματικός-μαθητής πληροφορικής-Σπουδαστής Βυζαντινής Μουσικής

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή