"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ στο Δημαρχείο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων οι μαθητές του τομέα πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων επισκέφθηκαν την Τρίτη 21-10-2014το δημαρχείο της πόλης όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικάλων κος Δημ. Παπαστεργίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου .
Στην συνάντηση ο Δήμαρχος δήλωσε θιασώτης της πληροφορικής και λάτρης της τεχνολογίας. Ανέπτυξε στους μαθητές το πρόγραμμα του Δήμου για τις νέες τεχνολογίες, όπως για τα έξυπνα φανάρια, τα λεωφορεία χωρίς οδηγό, την ανάπτυξη του ασύρματου δικτύου (internet) την εξοικονόμηση ενέργειας με αντικατάσταση των λαμπτήρων με λαμπτήρες LED, αλλά και την λειτουργία τους με έξυπνες προγραμματισμένες πλακέτες, καθώς και την πλήρη αποδέσμευση των δημοσίων κτιρίων από το πετρέλαιο θέρμανσης και την σύνδεσή τους με το αέριο, τονίζοντας ότι η υλοποίηση αυτών των προτάσεων μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς μεγάλο κόστος .
Οι μαθητές άκουσαν με προσοχή την ομιλία του δημάρχου και στην συνέχεια τέθηκαν καίρια ερωτήματα από την πλευρά των μαθητών .
Ακολούθησε επίσκεψη των μαθητών στην αίθουσα του δικτύου του Δήμου και εκεί ο υπεύθυνος του δικτύου τους ανέλυσε την δομή του δικτύου καθώς και την μηχανοργάνωση. του Δήμου .

ep

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης