Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ στο Δημαρχείο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων οι μαθητές του τομέα πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων επισκέφθηκαν την Τρίτη 21-10-2014το δημαρχείο της πόλης όπου τους Στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων οι μαθητές του τομέα πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων επισκέφθηκαν την Τρίτη 21-10-2014το δημαρχείο της πόλης όπου τους Rating: 0

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ στο Δημαρχείο Τρικκαίων

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ στο Δημαρχείο Τρικκαίων

Στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων οι μαθητές του τομέα πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων επισκέφθηκαν την Τρίτη 21-10-2014το δημαρχείο της πόλης όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικάλων κος Δημ. Παπαστεργίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου .
Στην συνάντηση ο Δήμαρχος δήλωσε θιασώτης της πληροφορικής και λάτρης της τεχνολογίας. Ανέπτυξε στους μαθητές το πρόγραμμα του Δήμου για τις νέες τεχνολογίες, όπως για τα έξυπνα φανάρια, τα λεωφορεία χωρίς οδηγό, την ανάπτυξη του ασύρματου δικτύου (internet) την εξοικονόμηση ενέργειας με αντικατάσταση των λαμπτήρων με λαμπτήρες LED, αλλά και την λειτουργία τους με έξυπνες προγραμματισμένες πλακέτες, καθώς και την πλήρη αποδέσμευση των δημοσίων κτιρίων από το πετρέλαιο θέρμανσης και την σύνδεσή τους με το αέριο, τονίζοντας ότι η υλοποίηση αυτών των προτάσεων μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς μεγάλο κόστος .
Οι μαθητές άκουσαν με προσοχή την ομιλία του δημάρχου και στην συνέχεια τέθηκαν καίρια ερωτήματα από την πλευρά των μαθητών .
Ακολούθησε επίσκεψη των μαθητών στην αίθουσα του δικτύου του Δήμου και εκεί ο υπεύθυνος του δικτύου τους ανέλυσε την δομή του δικτύου καθώς και την μηχανοργάνωση. του Δήμου .

ep

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή