Μαθητές του 8ου Λυκείου δημιουργούν και διαγωνίζονται Reviewed by Momizat on . Μια ομάδα μαθητών του 8ου Λυκείου Τρικάλων δημιούργησε ένα βίντεο για τον νομό Τρικάλων και μετέχουν σε διαγωνισμό του Σκάι. Πρόκειται για διαγωνισμό του «Life’ Μια ομάδα μαθητών του 8ου Λυκείου Τρικάλων δημιούργησε ένα βίντεο για τον νομό Τρικάλων και μετέχουν σε διαγωνισμό του Σκάι. Πρόκειται για διαγωνισμό του «Life’ Rating: 0

Μαθητές του 8ου Λυκείου δημιουργούν και διαγωνίζονται

Μαθητές του 8ου Λυκείου δημιουργούν και διαγωνίζονται

Μια ομάδα μαθητών του 8ου Λυκείου Τρικάλων δημιούργησε ένα βίντεο για τον νομό Τρικάλων και μετέχουν σε διαγωνισμό του Σκάι. Πρόκειται για διαγωνισμό του «Life’s good» του καναλιού, σε συνεργασία με την εταιρία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Στο πλαίσιο του διγωνισμού, καλούνται όσοι είναι νέοι ηλικίας 16 με 18 χρόνων να κάνουν τα εξής: Οργάνωσε την παρέα σου, πάτα rec και άφησε τις στιγμές και την ομορφιά να απογειωθούν. Δημιουργήστε όλοι μαζί ένα βίντεο, διάρκειας 3 λεπτών, για τη Φυσική Ομορφιά & τα Αξιοθέατα, τα Δρώμενα και τη Μουσική της Ελλάδας.
Γίνε εσύ και η παρέα σου, πρεσβευτής του τόπου σου! Μη χάνετε στιγμή!»

Η ομάδα μαθητών του 8ου Λυκείου, λοιπόν, δεν έχασε στιγμή. Συγκεντρώθηκαν οκτώ άτομα κα δημιούργησαν ένα όμορφο βιντεάκι, με νεανική προσέγγιση, μακριά από κλασικές παρουσιάσεις και τυπικές τουριστικές προσεγγίσεις. Ετσι, ανέδειξαν ομορφιές της πόλης και του νομού μας. Το βίντεο «ανέβηκε» ήδη στη σελίδ της εκπομπής και μέχρι χθες το βράδυ είχε συγκεντρώσει 132 ψήφους στην κατηγορία «Φυσική ομορφιά και αξιοθέατα».

Στο σχετικό σημείωμα, οι νέοι της πόλης μας, γράφουν:

«Τρίκαλα! Ένας τόπος γεμάτος όμορφα μέρη και καλούς ανθρώπους. Το μόνο που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά στην πόλη μας (και το νομό μας) είναι μια καλή παρέα! Μνημεία, πάρκα, βουτιές και διασκέδαση σε περιμένουν σε κάθε γωνιά. Το καλοκαίρι πριν τις πανελλήνιες τελικά η ζωή ήταν ωραία!
Ομάδα: Αποστόλου Α., Αργύρης Κ., Βλαχοκώστα Κ., Βουτυρέα Δ., Γαρδίκα Ρ., Γαρδίκα Β., Κριμπογιάννης Π., Πλακιά Ε.
Ευχαριστούμε: Βλαχοκώστας Α., Δαλέζιος Ι., Χαρτοφύλαξ Κ., Σαρκατζή Κ., Βούλγαρη, Βλαχοκώστα Δ., Νικολάου Κ., Βλαχοκώστας Γ., Κατσαδούρος Ν., Χουτέας Λ., Σιμορέλης Δ., Λαλιάς Δ., Μουζακιάρης Θ., Καραγεώργος Σ.
Για τον ΣΚΑΪ & την LG.Life’s Good.
Το τραγούδι είναι το ”On top of the world” των Imagine Dragons και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε εκείνους.

Υ.Γ. Το βίντεο αυτό το αφιερώνουμε στον νονό μου (Α.Τ.) για όλα τα αξέχαστα ανέκδοτα που μας έλεγε τα σαββατοκύριακα και στις διακοπές! Καλό ταξίδι νονέ μου!

Κωσταντίνα».

Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ και να ψηφίσετε υπέρ τους.
Φυσικά, η καλύτερη αξιοποίηση του βίντεο θα είναι να συμπεριληφθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και δη από την ΠΕ Τρικάλων, στην ειδική σελίδα για τον τουρισμό.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή