Μαλακάσα: Οι φλόγες πέρασαν την εθνική προς Ωρωπό – Αίτημα να εκκενωθεί το Μαρκόπουλο Reviewed by Momizat on . Οι φλόγες στο ύψος της Μαλακάσας η οποία έχει εκκενωθεί - Εκκενώνονται το Μπάφι, η Μαυροσουβάλα, το Μήλεσι και το Λεβίθι - Εκκενώθηκε και το κέντρο κράτησης στη Οι φλόγες στο ύψος της Μαλακάσας η οποία έχει εκκενωθεί - Εκκενώνονται το Μπάφι, η Μαυροσουβάλα, το Μήλεσι και το Λεβίθι - Εκκενώθηκε και το κέντρο κράτησης στη Rating: 0

Μαλακάσα: Οι φλόγες πέρασαν την εθνική προς Ωρωπό – Αίτημα να εκκενωθεί το Μαρκόπουλο

Μαλακάσα: Οι φλόγες πέρασαν την εθνική προς Ωρωπό – Αίτημα να εκκενωθεί το Μαρκόπουλο

Οι φλόγες στο ύψος της Μαλακάσας η οποία έχει εκκενωθεί – Εκκενώνονται το Μπάφι, η Μαυροσουβάλα, το Μήλεσι και το Λεβίθι – Εκκενώθηκε και το κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα

ethniki343

Προς τον Ωρωπό  κινείται αυτή την ώρα η πύρινη λαίλαπα καθώς πριν από λίγα λεπτά οι φλόγες πέρασαν απέναντι στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας . Πιο συγκεκριμένα οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το πύρινο μέτωπο προς Λαμία και συγκεκριμένα προς το Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το Μαρκόπουλο Ωρωπού, το Μπάφι, η Μαυροσουβάλα, το Μήλεσι και το Λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η Μαλακάσα. 

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού και αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση του  προαναχωρισιακού κέντρου κράτησης στην Αμυγδαλέζα. Η αστυνομία σε συνεργασία με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου μετέφερε με λεωφορεία για λόγους ασφαλείας τους αλλοδαπούς που κρατούνταν στο κέντρο σε άλλες δομές της Αττικής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή