Μανώλης Παπαγρηγοράκης για την ΑΥΓΗ που έζησε πριν 9.000 χρόνια στο σπήλαιο της Θεόπετρας : Ο δρόμος είναι μακρύς και θα τον περπατήσουμε μαζί! Reviewed by Momizat on . Σας ευχαριστώ όλους που με τιμήσατε με την παρουσία και τη στήριξη σας στην προσπάθεια, που κάνω μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες μου να γνωρίσουμε τους προγό Σας ευχαριστώ όλους που με τιμήσατε με την παρουσία και τη στήριξη σας στην προσπάθεια, που κάνω μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες μου να γνωρίσουμε τους προγό Rating: 0

Μανώλης Παπαγρηγοράκης για την ΑΥΓΗ που έζησε πριν 9.000 χρόνια στο σπήλαιο της Θεόπετρας : Ο δρόμος είναι μακρύς και θα τον περπατήσουμε μαζί!

Μανώλης Παπαγρηγοράκης για την ΑΥΓΗ που έζησε πριν 9.000 χρόνια στο σπήλαιο της Θεόπετρας : Ο δρόμος είναι μακρύς και θα τον περπατήσουμε μαζί!

Σας ευχαριστώ όλους που με τιμήσατε με την παρουσία και τη στήριξη σας στην προσπάθεια, που κάνω μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες μου να γνωρίσουμε τους προγόνους μας.

Η χαρά μου μεγάλη που νοιώθω ότι αφουγκράζεστε όλα αυτά που θέλει να μας πει η Αυγή, βγαίνοντας από το σκοτάδι στο φως από το θάνατο στη ζωή!


Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω μια συγνώμη από καρδιάς, σε αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και μείνανε εκτός της αίθουσας στο Μουσείο της Ακρόπολης.


Ο δρόμος είναι μακρύς και θα τον περπατήσουμε μαζί!

  • O κ. Μανώλης Παπαγρηγοράκης είναι καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και  επικεφαλής Ερευνητικής Ομάδας “Αυγής”

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή