Μαράβας : «Κήρυξη του Δήμου Πύλης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης». Reviewed by Momizat on . Στην Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου και στον οικισμό Βαλομάνδρι μετέβη ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Τζάνης, ο Αντ Στην Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου και στον οικισμό Βαλομάνδρι μετέβη ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Τζάνης, ο Αντ Rating: 0

Μαράβας : «Κήρυξη του Δήμου Πύλης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».

Μαράβας : «Κήρυξη του Δήμου Πύλης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».

Στην Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου και στον οικισμό Βαλομάνδρι μετέβη ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Τζάνης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μπόμπορας για να ελέγξουν επιτόπου το πρόβλημα της πλημμυρικώνφαινομένων μετά τις έντονες βροχοπτώσεις.
Επιτόπου δρούσαν τα μηχανήματα έργου του Δήμου καθώς και το προσωπικό του Δήμου Πύλης.
Η αλήθεια είναι ότι η υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού, οι κατολισθήσεις στον ορεινό όγκο δημιουργούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, αγροτικό ή μη, σε υποδομές, σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, σε μονάδες, σε κατοικίες κ.λ.π..
Ο Δήμαρχος διαπίστωσε την ένταση του προβλήματος και σε συννενόηση με την Αντιπεριφέρεια Τρικάλων και τον κ. Μιχαλάκη προέβη στην σύνταξη εγγράφου με σκοπό την κήρυξη του Δήμου Πύλης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή