"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.5 C
Trikala

Μαράβας forever

Σχετικά άρθρα

lafarm

Με κινήσεις ουσίας προχωράει ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας και κάθε μέρα σχεδόν ανακοινώνει υποψήφιους συμβούλους, ανθρώπους της αγοράς, ενεργούς πολίτες, πρωταγωνιστές ο καθένας στο αντικείμενό του.

Λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους περιφερειακούς Δήμους όπου η κατάσταση παραμένει θολή για το τι μέλλει γενέσθαι, σε αυτόν της Πύλης είναι ξεκάθαρη.

Η κυριαρχία της παράταξης “Πρώτα ο Άνθρωπος” του νυν Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα δεδομένου και του νέου εκλογικού νόμου, δείχνει αδιαμφισβήτητη.

Διαθέτοντας μία απόλυτα συμπαγή ομάδα και θητείες στη “πλάτη του” χωρίς ουσιαστικές “γωνίες”, είναι σίγουρος για μια ακόμη νίκη στην επόμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση.

Όπως δηλώνει ο Κώστας Μαράβας “είμαστε πάντα εδώ εγώ και οι συνεργάτες μου, Ήμασταν εδώ και χθες, είμαστε και σήμερα, θα είμαστε και αύριο. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του Δήμου Πύλης. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου Πύλης Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους του Δήμου Πύλης .

Γιατί για όλους εμάς είναι «Πρώτα ο άνθρωπος»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης