"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Μαρία Γιαγιάκου: Δεχόμαστε συλλυπητήρια….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εντονες αντιδράσεις από τα μικροβιολογικά εργαστήρια. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση της κ Μαρίας Γιαγιάκου η οποία τυγχάνει και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "十 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ CLAWBACK ΤΟΥ 2020 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΠΡΕΠΕΙ NA ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΦΑΠΑΞ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ Î ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΘΑΝΕ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023"

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διακοπή σύμβασης;Τι λες καλέ;Κι από που θα τσεπωνουν την αργομισθία;; Είναι όπως κάποιοι προσωπικοί γιατροί που τσεπωνουν 4χιλιαρικσα το μήνα και παράλληλα ζητάνε και επίσκεψη.Εμενα μάλιστα ένας γνωστή καρικατούρα με έβαλε μόνος του κ με άλλαξε χωρίς να με ρωτήσει από τον γιατρό μου επειδή είχε το ΑΜΚΑ από παλιά επίσκεψη που είχα πάει λόγο ανάγκης.Καλα αλήθεια μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί το αμκα μας χωρίς συγκατάθεση για να βγάζει φράγκα;

  2. Κλαίνε οι χήρες ,κλαίνε και οι παντρεμένες…ας πάνε στο ΕΣΥ αν δεν μένουν ευχαριστημένοι…το ΕΣΥ έχει ανάγκη από γιατρούς και μεταξύ αυτών και μικροβιολόγους..οι μόνοι γιατροί που θέλουν να πάνε στο ΕΣΥ,είναι οι χειρουργικές ειδικότητες (για ευνόητους λόγους )…καμμία άλλη παθολογική η εργαστηριακή ειδικότητα δεν θέλει να ακούσει για το ΕΣΥ..

  3. Συγνώμη ,αλλά το CLAWBACK δεν το πληρώνετε οι μικροβιολόγοι, αλλά ο ασφαλισμένος…όσες φορές έκανα μικροβιολογικές εξετάσεις η συμμετοχή που πληρώνω, είναι τουλάχιστον 3-4πλασια από ότι γράφει το παραπεμπτικό..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης