"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

38.1 C
Trikala

Μαρίνα Κοντοτόλη: Δικαιοσύνη για όλους – Η πολιτική αλλαγή πιο επιτακτική από ποτέ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις επισκέψεις σε δήμους και κοινότητες η Μαρίνα Κοντοτόλη, προκειμένου να έχει συνεχείς επαφές με φορείς και πολίτες.

Είναι μέχρι τώρα η ευχάριστη έκπληξη στην πολιτική σκηνή του τόπου κι αυτό γιατί δεν είναι το… πρότυπο του πολιτικού που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει.

Η «πολιτική αλλαγή» τονίζει η ίδια δεν είναι απλά ένα σύνθημα , είναι κάλεσμα στράτευσης με ζητούμενο την κοινωνική δικαιοσύνη.

Κατά γενική παραδοχή η Τρικαλινή υποψήφια βουλευτής του Σύριζα έχει ξεχωρίσει στη σύντομη μέχρι τώρα πορεία της για το στέρεο και τεκμηριωμένο λόγο της όσο και για την έντονη κινητικότητα που αναπτύσσει. 

Η ίδια μαχήτρια της ζωής από τα 14 της όταν αναγκάστηκε να διακόψει το σχολείο για οικογενειακούς λόγους για να βγει στον στίβο της ζωής. “ Για εμένα πολιτική είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Πολιτική είναι να είσαι δίπλα στον συνάνθρωπο όταν σε χρειάζεται. Και υπό αυτήν την έννοια, με το μυαλό στον άνθρωπο, είμαι εδώ και χρόνια μάχιμη πολιτικός. Αλλά όχι πολιτικός με τη συμβατική έννοια” θα μας πει.

Όπως υποστηρίζει η υποψήφια βουλευτής “oι αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο,της κοινωνικής απελευθέρωσης, αποτελούν την πυξίδα μας στη νέα αυτή πορεία”.


Η ίδια πιστεύει πως μια κυβέρνηση με το Αλέξη Τσίπρα μπορεί να αλλάξει στο καλύτερο τη ζωή των πολιτών. Πιστεύει πως “η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή”.


Οσον αφορά την εικόνα που έχει αποκομίσει από τις επαφές που κάνει στα χωριά του νομού τονίζει πως: “είναι παρατημένοι στην τύχη τους. Είναι κοινή η αίσθηση, ότι νοιώθουν αποκομμένοι από τα κέντρα λήψης αποφάσεων και προδομένοι από τις ψευδεπίγραφες υποσχέσεις”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης