ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ:Έως και 50.000 θέσεις εργασίας  μπορούν να δημιουργηθούν στον τομέα της Ενέργειας Reviewed by Momizat on .   Έως και 50.000 θέσεις εργασίας μέχρι  το 2030 μπορούν να δημιουργηθούν στον τομέα της Ενέργειας, σύμφωνα με μελέτη που παρουσίασε του Greek Energy Forum,   Έως και 50.000 θέσεις εργασίας μέχρι  το 2030 μπορούν να δημιουργηθούν στον τομέα της Ενέργειας, σύμφωνα με μελέτη που παρουσίασε του Greek Energy Forum, Rating: 0

ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ:Έως και 50.000 θέσεις εργασίας  μπορούν να δημιουργηθούν στον τομέα της Ενέργειας

ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ:Έως και 50.000 θέσεις εργασίας  μπορούν να δημιουργηθούν στον τομέα της Ενέργειας

 

Έως και 50.000 θέσεις εργασίας μέχρι  το 2030 μπορούν να δημιουργηθούν στον τομέα της Ενέργειας, σύμφωνα με μελέτη που παρουσίασε του Greek Energy Forum, δια του Προέδρου του Αλέξανδρου  Λαγάκου στην εκδήλωση  για το “Brain Gain” που οργάνωσε στις Βρυξέλλες.

Εμφάνιση energy2.jpg

Την εκδήλωση άνοιξε ο Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ενώ τη μελέτη σχολίασαν στο πλαίσιο στρογγυλής τράπεζας Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Energy), Γεράσιμος Θωμάς, οι Ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) και Claude Turmes (Εκπρόσωπος Πρασίνων για την Ενέργεια) καθώς και ο Επικεφαλής για την Ανάπτυξη και το Επιχειρηματικό Περιβάλλον εντός της Υπηρεσίας Υποστήριξης Δομικών Μεταρρυθμίσεων(Structural Reforms Support Service – SRSS), Kaspar Richter. Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αποστολής για την Ελλάδα (Mission for Greece from the European Commission’s Directorate General for Economy and Finance), συμμετείχε ο Eπικεφαλής της Declan Costello.
Εμφάνιση energy1.jpg
Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη χαρακτήρισε “παράθυρο ευκαιρίας ” τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για το Πακέτο Καθαρής Ενέργειας, εκτιμώντας ότι η δημιουργία θέσεων εργασίας μπορεί να προέλθει κυρίως από soft πολιτικές στον τομέα της Ενέργειας. Μάλιστα πρότεινε την υιοθετήσει καλών πρακτικών για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων και κατοικιών αλλά και την αύξηση του μεριδίου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με την υιοθέτηση νέας αξιόπιστης τεχνολογίας.

Άλλωστε όπως υποστήριξε και ο Επικεφαλής της  Ευρωπαϊκής Αποστολής για την Ελλάδα, Declan Costello, όσα καλείται να υλοποιήσει η Ελλάδα στον τομέα της Ενέργειας δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από την ενσωμάτωση του κοινοτικού κεκτημένου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή