"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.7 C
Trikala

Μαρούλα Κλιάφα: H πλατεία έχει τη δική της ιστορία

lafarm

Σχετικά άρθρα

« Δεν θα ήθελα για τον εαυτό μου να επικαλεστώ κάποιον τίτλο. Είμαι απλώς μια τρικαλινή που θέλει να μελετήσει την τοπική ιστορία και να τη διαδώσει.

Η φιλοδοξία του νυν Δημάρχου να αφήσει κάποιο έργο μου αρέσει, θέλει να αφήσει ένα έργο ζωής όπως άφησαν πολλοί άλλοι Δήμαρχοι.

Γιατί πιστεύω ότι όλος ο ντόρος με την έξυπνη πόλη και το λεωφορείο χωρίς οδηγό, είναι κάτι εφήμερο, κανείς δεν θα το θυμάται ύστερα από χρόνια ότι τα Τρίκαλα ήταν η πρώτη έξυπνη πόλη.

Είναι ‘κολλημένος’ με την τεχνολογία ο κ. Παπαστεργίου. Θα πρότεινα να κάνει μια πλατεία του μέλλοντος, όχι καταστρέφοντας όμως κάτι παλαιότερο.

Δυστυχώς πολλοί φτιάξανε καταστρέφοντας παράλληλα, π.χ. για να βάλουνε καινούρια φωτιστικά χαλάσανε τους φανοστάτες.

Εμένα ο πατέρας μου, ο Δήμαρχος Ιωάννης Μάτης, έκανε ένα λάθος να γκρεμίσει τα χασάπικα. Το έκανε για οικονομικούς λόγους, εκείνη την εποχή λέγανε ‘γκρεμίστε το σαράι’, όμως δεν παύει να ήταν ένα λάθος.

Στην πορεία τους όλοι κάτι φτιάχνουν και κάτι χαλάνε.

Από τον κ. Σπαθή θυμάμαι π.χ. ότι έφτιαξε κάποια σιντριβάνια, από τον κ. Ταμήλο θυμάμαι μόνο ότι τον καλούσαν πολύ συχνά στα τηλεοπτικά κανάλια, ο κ. Λάππας ενώ ήταν πολύ καλλιεργημένος  περίμενα περισσότερα από εκείνον.»

Συνέντευξη της Μαρούλας Κλιάφα στη Ράδιο Λέσχη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης