"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.1 C
Trikala

Μαρτυρίες από το αντιφασιστικό καραβάνι του Ντόνμπας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα Τρίκαλα θα βρίσκονται αυτή την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, τα δύο μέλη της ελληνικής αποστολής που ταξίδεψαν στη φλεγόμενη Ουκρανία, ο Θάνος Ανδρίτσος και ο Κώστας Φουρίκο και θα παρευρεθούν στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Τρικάλων.

“Πριν λίγες μέρες μόνο επέστρεψε από τις εξεγερμένες νοτιοανατολικές περιοχές της Ουκρανίας η ελληνική αποστολή του διεθνούς αντιφασιστικού καραβανιού αλληλεγγύης που επισκέφθηκε τους ανθρώπους που αντιστέκονται στο φασισμό και πολεμούν σώμα με σώμα με τους νεοφιλελεύθερους,τους ακροδεξιούς και τους νεοναζί συμμάχους της Ουκρανικής κυβέρνησης που στηρίζονται από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε..
Οι Λαϊκές Δημοκρατίες που βρίσκονται στα σπάργανα εν μέσω πολέμου,οι αντιφασίστες μαχητές στην Ουκρανία πρέπει να έχουν την ολομέτωπη στήριξη όλων των αγωνιζόμενων και προοδευτικών ανθρώπων στον κόσμο.
Η μάχη τους είναι και δική μας.Η νίκη τους,νίκη μας!
Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου,στις 8:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Πανελλήνιον” θα παρευρεθούν σε εκδήλωση-συζήτηση δύο μέλη της ελληνικής αποστολής που ταξίδεψαν στη φλεγόμενη Ουκρανία,ο Θάνος Ανδρίτσος και ο Κώστας Φουρίκοςκαι θα μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από την αποστολή αλληλεγγύης στους αντιφασίστες μαχητές του Ντόνμπας και των εξεγερμένων περιοχών της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας.
Καλούμε όλες και όλους τους πολίτες,τους αγωνιστές,τις συλλογικότητες και τη νεολαία της πόλης να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση”.
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης