Μαρ. Χρυσοβελώνη: Σωστή λειτουργία των λαϊκών αγορών με αδιάβλητους όρους και κριτήρια Reviewed by Momizat on . Τονίζει η βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Μία σωστή λειτουργία των λαϊκών αγορών απαιτεί ένα οργανωμένο και δίκαιο πλάνο ώστε να μην αδ Τονίζει η βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Μία σωστή λειτουργία των λαϊκών αγορών απαιτεί ένα οργανωμένο και δίκαιο πλάνο ώστε να μην αδ Rating: 0

Μαρ. Χρυσοβελώνη: Σωστή λειτουργία των λαϊκών αγορών με αδιάβλητους όρους και κριτήρια

Τονίζει η βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Μία σωστή λειτουργία των λαϊκών αγορών απαιτεί ένα οργανωμένο και δίκαιο πλάνο ώστε να μην αδικηθούν οι παραγωγοί και να μην προστεθούν στην μακρά και ατέλειωτη λίστα της ανεργίας και άλλες χιλιάδες έλληνες. Το υπαίθριο εμπόριο στηρίζει το εισόδημα αρκετών χιλιάδων παραγωγών της γης και όχι μόνο, προσφέρει φθηνά προϊόντα σε πολλές άλλες χιλιάδες ελλήνων καταναλωτών και πρέπει να διέπεται από όρους που αντιμετωπίζουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει γρήγορα ένα μεγάλο θέμα, που αφορά στις ζωές  χιλιάδων ελλήνων και των οικογενειών τους. Ο χρόνος διαβούλευσης, προτάσεων απόψεων και εν κατακλείδι αποκρυστάλλωσης προτάσεων δεν ήταν αρκετός ώστε να τεθεί το ζήτημα στη σωστή διάστασή του και να ληφθούν δίκαιες και αντικειμενικές αποφάσεις. Κενά υπάρχουν στο Νομοσχέδιο στη διαδικασία χορήγησης αδειών και αν διασφαλίζεται το αδιάβλητο και η κοινωνική δικαιοσύνη.

Στηρίζουμε τους έλληνες παραγωγούς, τους έλληνες που αναζητούν φθηνά και ποιοτικά προϊόντα από την ελληνική γη και τα ελληνικά χέρια. Θα βρισκόμαστε δίπλα τους με τις παρεμβάσεις μας τόσο στη Βουλή όσο και σε κάθε τομέα λήψης αποφάσεων που αφορά στη ζωή τους.

Ένα οργανωμένο πλαίσιο για το υπαίθριο εμπόριο είναι ευπρόσδεκτο, ότι θα πρέπει πάνω απ’ όλα να προάγει ζητήματα ανταγωνισμού.

Αφήστε το σχόλιο σας