Μας άφησε και ο Γιώργος Πιπεράς Reviewed by Momizat on . Οσα φέρνει η ώρα... Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μητσάρα (Δημήτρη Πρώσσου), έφυγε από κοντά μας κι ο Γιώργος Πιπεράς. Εκ των συνδιοκτητών, μαζί με τον Γιώργ Οσα φέρνει η ώρα... Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μητσάρα (Δημήτρη Πρώσσου), έφυγε από κοντά μας κι ο Γιώργος Πιπεράς. Εκ των συνδιοκτητών, μαζί με τον Γιώργ Rating: 0

Μας άφησε και ο Γιώργος Πιπεράς

Μας άφησε και ο Γιώργος Πιπεράς

Οσα φέρνει η ώρα… Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μητσάρα (Δημήτρη Πρώσσου), έφυγε από κοντά μας κι ο Γιώργος Πιπεράς. Εκ των συνδιοκτητών, μαζί με τον Γιώργο Πατρίδα,  του ιστορικού “Δάμων και Φιντίας” όπου ο Μητσάρας μεγαλούργησε, ο Γιώργος Πιπεράς μας άφησε σήμερα.
Πέθανε σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όλους τους τρικαλινούς που λάτρευαν το καλό ροκ. Ηταν από τους πρώτους που στη δεκαετία του ’70 είχαν δημιουργήσει συγκρότημα στα Τρίκαλα, και από τους πρώτους που είχαν ηχογραφήσει δίσκο (το Bar Rock, to 1990, ο οποίος είναι εξαιρετικά δυσεύρετος σήμερα. Ο δίσκος περιείχε τα τραγούδια:  Ας Πρόσεχες, Γοργόνα, Γλυκιά Ανατριχίλα, Δευτέρα – Τρίτη, Το Βαλς Των Μηχανών, Μένω Εδώ, Στις 3 Το Βράδυ, Ετσι Κι Αλλιώτικα, Μοντάζ, Μικρό – μικρό). Επίσης είχε ηχογραφήσει νωρίτερα, το 1985, δίσκο με το συγκρότημα Carma στην Αθήνα. Στο συγκρότημα μετείχαν οι:
Γιώργος Πιπεράς: Κιθάρα, Φωνή  Χρήστος Ζέρβας: Κιθάρα
Τάκης Τσιώνας: Μπάσο
Τόλης Πιπεράς: Τύμπανα.
O δίσκος περιείχε τα τραγούδια: Υποκρισία και ψευτιά, Δωμάτιο μικρό, 60’s, Μικρό φρικιό, Ονειρο, Σκιές, Εξέγερση παντιέρα, Πού Αννα, Κακή φήμη, Ερωτικό.

Επαιζε κιθάρα για χρόνια και στην ιστορική μπουάτ, ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Μετά το κλείσιμο του μαγαζιού, άνοιξε ψιλικατζίδικο στην οδό Κωλέττη. Ηταν παντρεμένος με τη Μαρίνα Μουστάκα και είχε δύο παιδιά, την Αρσινόη και τον Ορφέα.

Η κηδεία του θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής,  από τον ΙΝ Αγίας Μαρίνας Τρικάλων.

Η trikkipress.gr συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε τραγούδια από τον δίσκο με τους Carma.

http://www.youtube.com/watch?v=eOU788ylT5c

http://www.youtube.com/watch?v=7Pq09NzSXd8

http://www.youtube.com/watch?v=CWIWNBSpBH8

 

Αφήστε το σχόλιο σας