"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Μας κατηγορούν για… λομπίστες στα Τρίκαλα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μ. Χρυσοβελώνη: Η Θεσσαλία δεν έχει ανάγκη από λομπίστες τοπικών συμφερόντων αλλά από ανθρώπους που θα την εκπροσωπούν ως ενιαία Περιφέρεια 

 

«Σύμφωνα με ανακοίνωση τους οι κύριοι Αγοραστός και Μιχαλάκης επισκέφθηκαν τον νέο υπουργό Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα για να του θέσουν θέματα περιφερειακής ανάπτυξης και ΕΣΠΑ.

Ο Κώστας Αγοραστός κατ’αρχήν κινήθηκε θεσμικά ως πρόεδρος της ΕΝΠΕ ενημερώνοντας, ως όφειλε, τον Κώστα Σκρέκα για τα τεράστια προβλήματα στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας.

Αυτό όμως που με προβλημάτισε, όχι μόνο ως βουλευτή Μαγνησίας αλλά κυρίως ως περιφερειακή σύμβουλο Θεσσαλίας ήταν το γεγονός ότι ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης – ο μόνος που συνόδευε τον Κ. Αγοραστό σύμφωνα με την ανακοίνωση- «στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτά (τα έργα) που προωθούνται στην Π.Ε. Τρικάλων» προκειμένου να επιληφθεί προσωπικά ο υπουργός Ανάπτυξης λόγω εντοπιότητας!

Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι από την παλαιοκομματικής νοοτροπίας και τοπικιστική πρακτική του κ. Μιχαλάκη. Εκπλήσσομαι όμως δυσάρεστα με την μεθόδευση της ενέργειας αυτής εκ μέρους του Κώστα Αγοραστού.

Γιατί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας οφείλει να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του τόπου μας ενωτικά, χωρίς «ιδιαίτερες προτιμήσεις». Να φροντίζει για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των νομών της Θεσσαλίας, χωρίς διακρίσεις. Σ’αυτή την υποχρέωση ο Κ. Αγοραστός, μετά από 4 χρόνια, πρέπει επιτέλους να ανταποκριθεί».

*Δεν είναι πολιτικό το παρακάτω σχόλιο, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος με την ανακοίνωση της κ. Χρυσοβελώνη: Να θυμίσουμε ότι κάθε φορά – σχεδόν πάντα – που η Μαγνησία είχε υπουργούς σε διάφορες κυβερνήσεις, επαίρονταν οι εκεί πολιτικοί, ότι με αυτούς, θα λυθούν τα προβλήματά τους;
Ας μη θυμίζει τέτοια η κ. Χρυσοβελώνη, μην κατηγορώντας, τουλάχιστον, τον τοπικισμό που οι Μάγνητες προώθησαν σε πλήθος θεμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης