Μας ξέρουν για Μετέωρα και Ολυμπο Reviewed by Momizat on . Χρήσιμα συμπεράσματα προέκυψαν από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για πρώτη φορά, στη Διεθνή Έκθεση περιπατητικού τουρισμού Tour Natur 2013 στο Düsseld Χρήσιμα συμπεράσματα προέκυψαν από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για πρώτη φορά, στη Διεθνή Έκθεση περιπατητικού τουρισμού Tour Natur 2013 στο Düsseld Rating: 0

Μας ξέρουν για Μετέωρα και Ολυμπο

Μας ξέρουν για Μετέωρα και Ολυμπο

Χρήσιμα συμπεράσματα προέκυψαν από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για πρώτη φορά, στη Διεθνή Έκθεση περιπατητικού τουρισμού Tour Natur 2013 στο Düsseldorf της Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου 2013.
Εκεί υπήρχε εκπροσώπηση της Περιφέρειας και της Ένωσης Ξενοδόχων με καλαίσθητο περίπτερο, ανάμεσα σε 275 άλλους εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη.
Τα συμπεράσματα αυτά, αναλύθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 17/9/2013 στη Λάρισα, όπου ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Τάσος Γούσιος ανέλυσε τα στοιχεία που προέκυψαν από την Έκθεση της Γερμανίας, σε μια συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» κ. Κων. Σκριάπας, αφού το Δίκτυο συμμετείχε στην Έκθεση με ιδιαίτερης αισθητικής τηλεοπτικό υλικό που παρουσίαζε το μεγαλείο του Ολύμπου.
Συγκεκριμένα, το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Tour Nature 2013 ετοίμασε άμεσα τρία εντυπωσιακά αφιερώματα στη Γερμανική γλώσσα για τον Όλυμπο, που κατά τα 2/3 βρίσκεται στην Π.Ε. Λάρισας (Θεσσαλικός Όλυμπος).
Η έκθεση, στην οποία συμμετείχαν περίπου 275 εκθέτες, συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πάνω από 70.000 επισκεπτών, εκ των οποίων πολλοί τουριστικοί πράκτορες που αναζητούν νέους προορισμούς και πακέτα προσφορών για τους πελάτες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο οι Γερμανοί ξοδεύουν πάνω από 7 δισεκατομμύρια ετησίως για περιπατητικό τουρισμό.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκαν ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός ενδιαφερόμενων και από τις επαφές προέκυψε ότι η Θεσσαλία είναι γνωστή κυρίως για τον Όλυμπο και τα Μετέωρα, οι περισσότεροι είχαν επισκεφτεί κάποιο μέρος της Ελλάδας και είχαν πολύ θετικές απόψεις για την ελληνική φιλοξενία, δεν γνώριζαν όμως ότι μπορούν να «περπατήσουν» στην ελληνική φύση.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε «χαρτογράφηση» της αγοράς και συγκεκριμένα των διοργανωτών ταξιδίων περιπατητικού Τουρισμού σε όλη τη Γερμανία, με Επωνυμία και στοιχεία επικοινωνίας.

(Από το Δίκτυο Περραιβία)

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή