Ματρακά, αγάπη μου Reviewed by Momizat on . Αν αγαπάτε τα παλιά ποδήλατα, αν σας αρέσει να τα αναπαλαιώνετε και να τα καβαλάτε, ή να τα συλλέγετε, τότε με χαρά θα πληροφορηθείτε τη διοργάνωση της "1ης Έκθ Αν αγαπάτε τα παλιά ποδήλατα, αν σας αρέσει να τα αναπαλαιώνετε και να τα καβαλάτε, ή να τα συλλέγετε, τότε με χαρά θα πληροφορηθείτε τη διοργάνωση της "1ης Έκθ Rating: 0

Ματρακά, αγάπη μου

Ματρακά, αγάπη μου

Αν αγαπάτε τα παλιά ποδήλατα, αν σας αρέσει να τα αναπαλαιώνετε και να τα καβαλάτε, ή να τα συλλέγετε, τότε με χαρά θα πληροφορηθείτε τη διοργάνωση της “1ης Έκθεσης Παλαιών Ποδηλάτων” από 19- 21 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη στην Αθήνα.

Στην έκθεση, η οποία έχει και διαγωνιστικό χαρακτήρα, μπορούν να συμμετάσχουν ποδήλατα πόλης, κούρσας και παιδικά, που κυκλοφόρησαν πριν το 1985.

Παράλληλα όσοι επιθυμούν μπορούν να συνδράμουν στην έκθεση και με φωτογραφικό υλικό, από ενσταντανέ της ελληνικής ποδηλατικής κληρονομιάς. Μετά από επιλογή ορισμένες από τις φωτογραφίες θα τυπωθούν σε μεγέθυνση και θα εκτεθούν στο χώρο της έκθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.bikeart.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή