"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ματς παρωδία : Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 0-1

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απογοήτευσαν ξανά σε εντός έδρας παιχνίδι οι παίκτες των Τρικάλων και ηττήθηκαν με 1-0 από την Δόξα Δράμας σε αγώνα «παρωδία». 

Σε έναν αγώνα που έγινε σε αγωνιστικό χώρο «χωράφι» καταγράφηκαν όλες κι όλες τρεις καλές φάσεις σε όλο το ματς, ένα πέναλτι με το οποίο πήρε τη νίκη η ομάδα της Δράμας και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στα Τρίκαλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Δόξα πέρα από το πέναλτι δεν έκανε καμία σχεδόν τελική ενώ τα Τρίκαλα ήταν απογοητευτικά και δεν μπήκαν σε αυτό το παιχνίδι σε καμία σχεδόν στιγμή. Κακό ποδόσφαιρο , με τους φιλάθλους  να χάνουν το μεσημέρι τους άδικα καθώς ούτε είδαν τίποτα στο γήπεδο ούτε και πήρε τίποτα η ομάδα. Αυτή η εικόνα το μόνο που κάνει είναι να διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο.

Στο 21΄ ο Τσίπρας ανέτρεψε τον Σιώπη και στο πέναλτι ευστόχησε ο Γουνδουλάκης για το 0-1.

Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι για τα Τρίκαλα στο 28΄ σε προσπάθεια του Γιαννιτσάνη και κράτημα της μπάλας στην περιοχή από τον αμυντικό της Δόξας Γκότοβο.

Η ομάδα των Τρικάλων απείλησε ουσιαστικά στο 88΄ σε κεφαλιά του Σαχινίδη και σωτήρια επέμβαση στην δεξιά γωνία του Βούρα που έβγαλε την μπάλα κόρνερ.

Η διαικτησία του Αγγελάκη (Μακεδονίας) ασορτί με την εικόνα αυτού του άσχημου αγώνα όπως και του βοηθού Φράγιου (Μακεδονίας). Ο άλλος βοηθός ο Μαλανδρής ( Χαλκιδικής ). 4ος ο Καρατέρπος (Κοζάνης).

Κίτρινες κάρτες: Γουνδουλάκης (Δόξα), Μπαϊκαρά (Δόξα),Ριζογιάννης (Δόξα),Τσίπρας (Τρίκαλα),Βιτλής (Δόξα),Μάκος (Τρίκαλα), Γροντής (Τρίκαλα).

Τρίκαλα (Γράφας): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γκόλιας, Πίντο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (63′ Ν’ Λουντούλου), Γροντής, Γιαννιτσάνης (68′ Μιλοσάβλιεβ), Τσίπρας (53′ Τσίπρας), Ζγκούρη.

Δόξα Δράμας   (Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Μαρκόπουλος, Γουνδουλάκης (68′ Τζόκιτς), Βιτλής (74′ Ντατίδης), Μπαϊκαρά, Καπνίδης (84′ Ντιμιτρόφσκι).

Θεατές: 600

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπαταγιάννη,ο Βαζάκας παραιτήθηκε από την Αναγέννηση. Πάρ’ τον ΤΩΡΑ για να στρώσει η ομάδα για την επόμενη σαιζόν,αφού πρώτα σώσει την κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης